Video ki balıklar yumurta bırakmaya mı gelmişler kıyıya yoksa ben mi yanılıyorum.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aynen öyle yaptım zaten. X20 4.5 gez arpacıklı. Bu tüfeği seçmemde senin yorumlarının da epey katkısı oldu. Yani sorumlusun haberin olsun

Abi Hergün atış yapıyorum silahımla bir gün üzülerek eve döndüm o günde yayını kırdım

oda benden dolayı oldu 10.34 grain atarsan silahla olacagı o
bide ben 5000 tane felan attım öyle kırıldı. yayda az bişey yorulma oldu.
fabrikasından dolayı herkes kötü diyor adamları arıyorum adresimi veriyorum herifler yay ve piston contası gönderiyorlar.
hatsan kadar olmasada ilgililer yani. sadece yedek parçaları fazla değil ellerinde yani namlunda sorn cıkmazsa silahındaki bütün derdini hallediyorlar. -
rli firmadı
Yok kardeşim yok, bu kadar standart dışı üretim yapan ve bunu belirtme zahmetinde bile bulunmayan bir marka ile artık işim olmaz. Yerli firmadır, destekleyelim falan diyoruz ama bizi adam yerine bile koymuyorlar.
abi sizide o zaman bir x20 taraftarı yapalım
-
hiç vakit kaybetmeden geri iade edin tüfeği ve yeni bir mod99 alın.
limited edition falan eski model bir silah.
yeni mod99 u kullandım tetik olsun kundak olsun namlu olsun cok güzeldi ve isabetliydi. -
Abey tek bilezikte bırakıp 25 grain denediniz mi? belki dediginiz gibi namlunun fps ihtiyacı o zaman çözülmüş olabir.
-
acaba tek bilezik takılıyken regülatör devre dışı mı kalıyor.
-
dostum sen yanlışlarla dolu bir terci yapmışsın.
ilk başta silahın hakkında iyi bişey diyemeceğim.
aldıgın pellet başlı başına hüsran zaten.
pet şişeyi de delip geçmesi lazım -
80 tl ramin fiyati sitesin girdim vatanin ürunun kutusu acilmissa iadesi yoktur diyor benim kafama en cok bu takiliyor
orasını bilemeyecegim ama ürün iadesi 1 hafta diye biliyorum yinede bir tüketici haklarına sor.
-
yardımınız için teşekkürler para iadesi için uğraşıcam ama hediye çeki de veriyorlarmış ondan korkuyorum şuanda umarım uğraştırmadan verirler
aldıgımız her ürünü 7 gün içerisinde iade etme hakkımız var.
bu yüzden sorun olmaz. iade edebilrsiniz. sıkıntı cıkarsa dedgim gibi götürün verin
birde ram kaç tl -
ürünün kutusunu açtım ama sanki vermiyicekler gibi geliyor ama daha ürünü kullanamadım orada bunlar olayı büyütürseler yani parayı vermiyoruz derseler ne diyim sizce
sen onlara geri iade etmek istedigini söyle sıkıntı cıkarsa vakit kaybetmeden tüketici haklarına git oraya derdini anlat
onlar çözecektir. -
tabiki verirler 1 hafta içersinde iade hakkın var.
-
dostum anakart marka modelini biliyor musun.
bilmiyorsan gpuz programnı indir oradan bak. internetten araştırabilrsin.
oradaki görevlinin dedigi gibi 1333 mhz ramlar 1600le de çalışır.
ama farklı modelde ve DDR si farklı ramların olmamasına dikkat etmemiştir.
sorun sende yada o ramlarda değil. çakışan yada uyumsuz ram verilmesinden dir. -
evet çok güzelmiş 30mt gruplarını da görmek isterm
-
Merhabalar bu hobide daha yeniyim fakat bunların ne işe yaradığını merak ediyorum

bu paralax tekeri
netlik ayar düğmesi diyelim 
-
buraya yüklerseniz bizde bakabilriz.
-
Abi o video sırasında konusan abimizde Boztepeli değil mi?

-
vay bea. bu silahıda kullandım

Tarık abi stajı kırşehirde yapıyoruz. davulağı tarafındayız. hirfanlı barajı yanında. buyur gel atışa müsait öyle güzel yerler var ki.
Jandarma da Ereğlili zaten sıkıntımız yok
-
Çok güzel dostum eline koluna sağlık.
-
O kadar çok istedimki bu mücadeleye katılmak ve tüm camiayla tanışmak ... Malzeme hocamın vize koyması sebebiyle gelemedim
herkese iyi eğlenceler... 
daha vizeleriniz mi var. finallere gireceğiz biz haftaya
-
silahınızı geri iade şansınız var ağabey. iade edin ve bir x20 4.5 mm alın. attıgınızı vurun. dürbününüz de varmış zaten. hiç uğraşmaya gerek yok