evanix nasıl bir marka, bazı arkadaşlar onu öneriyor. Air-Arms'a göre karşılaştırırsak
AA ile daystateyi karşılaştırabilrsiniz ![]()
şaka bir yana evanix te güzeldir
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
evanix nasıl bir marka, bazı arkadaşlar onu öneriyor. Air-Arms'a göre karşılaştırırsak
AA ile daystateyi karşılaştırabilrsiniz ![]()
şaka bir yana evanix te güzeldir
burada ki ilanları inceleyebilrsiniz
https://www.airgunturk.com/sat%C4%B1l%C4%…alar%C4%B1.html
sizin fiyat aralıgınızı gördük hatsan demedik. siz deseniz ki bana 700 tlye set bulun
size at44 ü önerirdik
ikinci elden korkuyorum. sorunlu çıkarsa ondan sonra uğraş dur
AA gibi bir silahı alıpta kötü kullananı görmedim. sorunlu cıkmaz. zaten aklı başında bireyler foruma üye. kimse sorunlu silahı sana satmaz.
sumatra 500'e bakmıştım ama 240 barda 10 atış diyor. bana çok atış yapacak bir silah lazım. onu doldurmak beni silahtan soğutur
sumatra gibi bir pcp nasil önerilir daha anlamadım.
o silah müzelik. güc var ateşli gibi ses var.
siz dedigim gibi AA alamaya çalışın pisman olmazsınız
t12 iş görecektir. yada 2.el AA
Bizde kendi kamplarımızı çok güzel diye millete anlatıyoruz.
Ağabey siz ne yapmışsınız yahu. videoları izlerken ben de oradaydım resmen. beni görmediniz mi ![]()
halooo daystate mi aldın olum ![]()
Hayırlı uğurlu olsun dostum. ağır pellet kullan ![]()
dostum yeni gördüm paylaşımını bana özel video ve resimleri düzenlemen cok ince bir davranış teşekkür ederim
bu arada x20 pişmanlık dğeildir demiştim :=)
Fuarin ilk günü gidip inceledim bende, fakat hiç beğendim
![]()
![]()
![]()
Yarım regülatör__
![]()
ohhh yemin ediyorum içime bir serinlik geldi.
biraz tereddütlerim vardı ama togay abi ve cemal abi sayesinde hepsi gitti. her ikinizede ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.
ne demek Kardeşim her zaman.Daha acemisin ateşli silahlarla atışa gideceksen 5 numara fişek al 28-32 gram arası. fazla büyük fişekleri tercih etme menzili uzatırsın sakatlık çıkarabilrsin
Vay arkadaş KONYA çoşmuş
bensiz devam edin bakalim atışlarınıza ![]()
saygılar
Cemal o kadar söküp dağıtıyon bir de Charlie da Tuna tetik yapsan forumda ikiye üçe katlanır stoeger kullananlar.
abey tetiği ayarlı bir tetikle değiştirmek isterim ama pcp ye geçiş yapacagım için uğraşmıyorum. ilerisi için kullanmak istesem deiştirirdim.
O zaman ben şimdiden yay-conta siparişini vereyim. Ancak gelir
Şaka bir tarafa zaman ve ortam gereği çok sık kullanamam. Senin belirttiğin rakamlara ulaşmam epey zaman alır. Silahla çok ateş etmek yerine az ateş edip atışlarımı yorumlamayı, silahı seyredip, sevip, okşamayı daha çok seviyorum.
Ateşli silahlarım la da ilişkim böyleydi. Ama bir süre sonra kesin silahı kurcalamak
söküp dağıtıp toplamak isteyeceğim. O zaman bir sorunla karşılaşırsam yine başına ekşirim![]()
Mesele x20 olsun ağabey. istediğin kadar dağıt beraber toplarız
bozulsun bir çözüm buluruz.
canım sıkıldıkça x20 dağıtıp yağlayıp temizleyip takıyorum. ![]()
Video ki balıklar yumurta bırakmaya mı gelmişler kıyıya yoksa ben mi yanılıyorum.
Aynen öyle yaptım zaten. X20 4.5 gez arpacıklı. Bu tüfeği seçmemde senin yorumlarının da epey katkısı oldu. Yani sorumlusun haberin olsun
Abi Hergün atış yapıyorum silahımla bir gün üzülerek eve döndüm o günde yayını kırdım ![]()
oda benden dolayı oldu 10.34 grain atarsan silahla olacagı o ![]()
bide ben 5000 tane felan attım öyle kırıldı. yayda az bişey yorulma oldu.
fabrikasından dolayı herkes kötü diyor adamları arıyorum adresimi veriyorum herifler yay ve piston contası gönderiyorlar.
hatsan kadar olmasada ilgililer yani. sadece yedek parçaları fazla değil ellerinde yani namlunda sorn cıkmazsa silahındaki bütün derdini hallediyorlar.