hiç vakit kaybetmeden geri iade edin tüfeği ve yeni bir mod99 alın.
limited edition falan eski model bir silah.
yeni mod99 u kullandım tetik olsun kundak olsun namlu olsun cok güzeldi ve isabetliydi.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abey tek bilezikte bırakıp 25 grain denediniz mi? belki dediginiz gibi namlunun fps ihtiyacı o zaman çözülmüş olabir.
-
acaba tek bilezik takılıyken regülatör devre dışı mı kalıyor.
-
dostum sen yanlışlarla dolu bir terci yapmışsın.
ilk başta silahın hakkında iyi bişey diyemeceğim.
aldıgın pellet başlı başına hüsran zaten.
pet şişeyi de delip geçmesi lazım -
80 tl ramin fiyati sitesin girdim vatanin ürunun kutusu acilmissa iadesi yoktur diyor benim kafama en cok bu takiliyor
orasını bilemeyecegim ama ürün iadesi 1 hafta diye biliyorum yinede bir tüketici haklarına sor.
-
yardımınız için teşekkürler para iadesi için uğraşıcam ama hediye çeki de veriyorlarmış ondan korkuyorum şuanda umarım uğraştırmadan verirler
aldıgımız her ürünü 7 gün içerisinde iade etme hakkımız var.
bu yüzden sorun olmaz. iade edebilrsiniz. sıkıntı cıkarsa dedgim gibi götürün verin
birde ram kaç tl -
ürünün kutusunu açtım ama sanki vermiyicekler gibi geliyor ama daha ürünü kullanamadım orada bunlar olayı büyütürseler yani parayı vermiyoruz derseler ne diyim sizce
sen onlara geri iade etmek istedigini söyle sıkıntı cıkarsa vakit kaybetmeden tüketici haklarına git oraya derdini anlat
onlar çözecektir. -
tabiki verirler 1 hafta içersinde iade hakkın var.
-
dostum anakart marka modelini biliyor musun.
bilmiyorsan gpuz programnı indir oradan bak. internetten araştırabilrsin.
oradaki görevlinin dedigi gibi 1333 mhz ramlar 1600le de çalışır.
ama farklı modelde ve DDR si farklı ramların olmamasına dikkat etmemiştir.
sorun sende yada o ramlarda değil. çakışan yada uyumsuz ram verilmesinden dir. -
evet çok güzelmiş 30mt gruplarını da görmek isterm
-
Merhabalar bu hobide daha yeniyim fakat bunların ne işe yaradığını merak ediyorum

bu paralax tekeri
netlik ayar düğmesi diyelim 
-
buraya yüklerseniz bizde bakabilriz.
-
Abi o video sırasında konusan abimizde Boztepeli değil mi?

-
vay bea. bu silahıda kullandım

Tarık abi stajı kırşehirde yapıyoruz. davulağı tarafındayız. hirfanlı barajı yanında. buyur gel atışa müsait öyle güzel yerler var ki.
Jandarma da Ereğlili zaten sıkıntımız yok
-
Çok güzel dostum eline koluna sağlık.
-
O kadar çok istedimki bu mücadeleye katılmak ve tüm camiayla tanışmak ... Malzeme hocamın vize koyması sebebiyle gelemedim
herkese iyi eğlenceler... 
daha vizeleriniz mi var. finallere gireceğiz biz haftaya
-
silahınızı geri iade şansınız var ağabey. iade edin ve bir x20 4.5 mm alın. attıgınızı vurun. dürbününüz de varmış zaten. hiç uğraşmaya gerek yok
-
Hatsan'ın ilerleme kaydettiğine katılıyorum. Fakat hala bir çok basit mühendislik hataları ile dolu tüfekler üretiyorlar. Geçenlerde forumdan bir arkadaş namlu açıkken tetiğe bastığından ve namlunun kapanarak tüfeğin hasar gördüğünden bahsetmişti. Eğer pellet koyarken , ya da ters bir durumda yakalansa yaralanması , parmağını kaybetmesi bile işten değil böyle bir durumda. Bu tüfeğin markası hatsan dı ve ayı kapanı emniyeti denen bu kazaların önlenmesini sağlayan sistem mevcuttu. Başka konularda misal, çoğu hatsan tüfeği söktüğünüzde tetik mekanizmasının pimleri etrafa saçılmaktadır. Bu kadar kara düzen mühendislik ve dene gör mantığıyla çalışan bir firma buralara gelebilmiş ise, satın alan kişilere gerçekten şükretmeleri gerekir. Başka misal pcp silahlarının ilk serilerinde şarjörü sökebilmeniz için acayip bir mandalı daha çekmeniz gerekiyordu, bu da bir elle tüfeği tutup, diğer elle kolu çekip 3. bir elle de bir kurtarma pimini kurtarmanız gerekiyordu. Bunu yapan dizayn eden hiç mi düşünmedi. O devirde ilk pcp silahı olmasına rağmen Weihrauch hw100 de kurma kolunu ikinci kez çektiğinizde şarjörü tekrar çevirmeyen , regülatörlü bir silaha sahipti. Tamam çoğu tüfeğinde diğer firmaların ürünlerinden esinleniyorsun da ey Allahın adamı, hiç mi imkanın yok, al bir tane tüfeği de incele ondan sonra bir şey üret böyle komik hatalar yapma demezler mi adama? Başka örnek gereksiz otomatik emniyet sistemi. Güvenilmez tetik mekanizmaları, tüpler. Şimdiye kadar büyük bir kaza olmamasına hem seviniyor hem de şaşırıyorum. Bu zihniyetle Hatsan, imkanı olmasına rağmen, ayarlı kundak vs gibi işlerle uğraşacağına , ürettiği silahların metal kalitesi, menevişi ya da boyası, mekanik dizaynı gibi konulara yoğunlaşabilir. 10 senede bu kadar oldu, önümüzdeki 10 senede belki bir Diana, bir HW belki de Feinwerkbau kalitesinde bir silah çıkar ortaya. Bakalım Allah ömür verirse görürüz inşallah.
abi resmen herşeyi gözler önüne dökmüşsünüz. hatsanda ne kadar eksik varsa başka bir silaha esinlenerek yapmasından kaynaklanmış. alıp inceleyip aynı sistemde bir mekanizma yerine görselliği benzetmeye çalışmışlar.
-
Daha Çok Göster
Selamlar,
Sipariş verdiğim Mod125 sniper 5.5 tüfeğim bugün elime geçti.
Yanlız ufak mı büyük mü bilmiyorum ama bir sorunum var.
Tüfeği kurmak için namluyu kırdığımda inanır mısınız dipçiği yere dayayıp iki elimle var gücümle yüklenmeme rağmen kan ter içinde kalarak
on dakikada iki kere ancak kurabildim.Hatta namlu yamulacak diye biraz endişe ettim.Yayın bu kadar sert olması çok anormal geldi bana.Sizce bu gerçekten çok mu anormal yoksa bu yayın gevşemesi için bir zamana mı ihtiyaç var.Öyle çelimsiz bir adam da değilim.Seksen kiloluk adamım yani.İddia ediyorum 130 kiloluk adam bile olsa tek kolla kuramayacaktır.Ne yapmam konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.Mesela yayın hafiflemesi için tüfeği kurulu vaziyette iki gün bekletsem tüfeğin herhangi bir aksamına bir zararı olur mu.
Veya ne gibi bir şey uygulamalıyım.Tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olursa çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.Abey sizin biraz tecrübe etmeniz gerkecek ben 67 kg yum bir kez bile zorlanmadan kırıyordum silahı ev arkadaşım 61 kg o bile zorlanmıyor ilmi tekniği var böyle işlerin bence.
biraz zaman geçsin alışırsınız. Murat abimin dedigi gibi de bu silahlar ı artık kimse o kadar terch etmiyor güç herşey değildr. x20 gibi bir silah varken neden mod125 i aldınız ki. x20 yi tek parmağımla kuruyorum -