Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

yardımınız için teşekkürler para iadesi için uğraşıcam ama hediye çeki de veriyorlarmış ondan korkuyorum şuanda umarım uğraştırmadan verirler

aldıgımız her ürünü 7 gün içerisinde iade etme hakkımız var.
    bu yüzden sorun olmaz. iade edebilrsiniz. sıkıntı cıkarsa dedgim gibi götürün verin
    birde ram kaç tl

ürünün kutusunu açtım ama sanki vermiyicekler gibi geliyor ama daha ürünü kullanamadım orada bunlar olayı büyütürseler yani parayı vermiyoruz derseler ne diyim sizce

sen onlara geri iade etmek istedigini söyle sıkıntı cıkarsa vakit kaybetmeden tüketici haklarına git oraya derdini anlat
    onlar çözecektir.

dostum anakart marka modelini biliyor musun.
    bilmiyorsan gpuz programnı indir oradan bak. internetten araştırabilrsin.
    oradaki görevlinin dedigi gibi 1333 mhz ramlar 1600le de çalışır.
    ama farklı modelde ve DDR si farklı ramların olmamasına dikkat etmemiştir.
    sorun sende yada o ramlarda değil. çakışan yada uyumsuz ram verilmesinden dir.

Hatsan'ın ilerleme kaydettiğine katılıyorum. Fakat hala bir çok basit mühendislik hataları ile dolu tüfekler üretiyorlar. Geçenlerde forumdan bir arkadaş namlu açıkken tetiğe bastığından ve namlunun kapanarak tüfeğin hasar gördüğünden bahsetmişti. Eğer pellet koyarken , ya da ters bir durumda yakalansa yaralanması , parmağını kaybetmesi bile işten değil böyle bir durumda. Bu tüfeğin markası hatsan dı ve ayı kapanı emniyeti denen bu kazaların önlenmesini sağlayan sistem mevcuttu. Başka konularda misal, çoğu hatsan tüfeği söktüğünüzde tetik mekanizmasının pimleri etrafa saçılmaktadır. Bu kadar kara düzen mühendislik ve dene gör mantığıyla çalışan bir firma buralara gelebilmiş ise, satın alan kişilere gerçekten şükretmeleri gerekir. Başka misal pcp silahlarının ilk serilerinde şarjörü sökebilmeniz için acayip bir mandalı daha çekmeniz gerekiyordu, bu da bir elle tüfeği tutup, diğer elle kolu çekip 3. bir elle de bir kurtarma pimini kurtarmanız gerekiyordu. Bunu yapan dizayn eden hiç mi düşünmedi. O devirde ilk pcp silahı olmasına rağmen Weihrauch hw100 de kurma kolunu ikinci kez çektiğinizde şarjörü tekrar çevirmeyen , regülatörlü bir silaha sahipti. Tamam çoğu tüfeğinde diğer firmaların ürünlerinden esinleniyorsun da ey Allahın adamı, hiç mi imkanın yok, al bir tane tüfeği de incele ondan sonra bir şey üret böyle komik hatalar yapma demezler mi adama? Başka örnek gereksiz otomatik emniyet sistemi. Güvenilmez tetik mekanizmaları, tüpler. Şimdiye kadar büyük bir kaza olmamasına hem seviniyor hem de şaşırıyorum. Bu zihniyetle Hatsan, imkanı olmasına rağmen, ayarlı kundak vs gibi işlerle uğraşacağına , ürettiği silahların metal kalitesi, menevişi ya da boyası, mekanik dizaynı gibi konulara yoğunlaşabilir. 10 senede bu kadar oldu, önümüzdeki 10 senede belki bir Diana, bir HW belki de Feinwerkbau kalitesinde bir silah çıkar ortaya. Bakalım Allah ömür verirse görürüz inşallah.

abi resmen herşeyi gözler önüne dökmüşsünüz. hatsanda ne kadar eksik varsa başka bir silaha esinlenerek yapmasından kaynaklanmış. alıp inceleyip aynı sistemde bir mekanizma yerine görselliği benzetmeye çalışmışlar.

Abey sizin biraz tecrübe etmeniz gerkecek ben 67 kg yum bir kez bile zorlanmadan kırıyordum silahı ev arkadaşım 61 kg o bile zorlanmıyor ilmi tekniği var böyle işlerin bence.
    biraz zaman geçsin alışırsınız. Murat abimin dedigi gibi de bu silahlar ı artık kimse o kadar terch etmiyor güç herşey değildr. x20 gibi bir silah varken neden mod125 i aldınız ki. x20 yi tek parmağımla kuruyorum