Bu sene maşşalahımız var. yusuf abi de dünyaya adını duyurdu.
yabancı forum sitelerinde TÜRKLER bu işi çok iyi biliyor diyorlar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bu sene maşşalahımız var. yusuf abi de dünyaya adını duyurdu.
yabancı forum sitelerinde TÜRKLER bu işi çok iyi biliyor diyorlar.
Bu kadar seçici olması normal değildir. O pelletleri hem bulamaz hemde para yetiştirmezsiniz. Kesinlikle anormal bir durum .
Ben hatsandan servisten umudumu kestim Cemal bey. Bugün namlu ceketini de çıkardım. Tekli atış aparatıyla da denedim. 150-200 bar arası kullandım. Artık bir tek namlu temizliği yapıp yeniden demek kaldı. Ümidim yok. Namluyu nasıl bulabilirim tavsiyeniz var mı
Yani bunu söylemek istemiyorum ama hatsan da bu namlu sorunu çok olmaya başladı. Kral tüfeğin.nmalusunu uydurabilirsiniz ama bunun için iyi bir tornacı yada profesyonel yardım almanız lazım
Cemal bey. Bugün tüfek 2. Defa servisten geldi. Koşa koşa denemeye gittim. Jsb exact king diabolo ile güzel atıyor. Ama bunu dışında gamo hunter, spoton ghost, ince mehmet'in bir solid pelleti.... Bunların hiç birinde 20 metrede 15 cm çapında toplayamıyorum. 170 barda gökyüzüne atış yaparken bazı pelletlerin helezonik hareketler çizdiğini. Kimisinin ssağa çwktiğini kimisinin düz gittiğini görebiliyorum. Sizce bu normal mi. Exact king diabolo da genellikle sorun görünmüyor. Atış yaparken dediğiniz unsurlara dikkat etmedim. Ancak diğer bir seferde dediklerinizi madde madde sırayla uygulayacağım.
Bu dedikleriniz büyük bir sorun. Kesinlikle dediklerimi yapıp deneyin daha da olmazsa namlunuz hatalı
abi polimer tabancayı kastediyorsan ben de farkettim tutarsızlığı acaba namlunun kısa olması mı sebep oldu bilmiyorum sebebini araştırıyorum
evet polimerin tutarsızlığını söylemiştim bu videodan sonra yabancı forum sitelerinde de uzun bir araştırma yaptım fişek kaynaklı olabiliceğini yazan cok olmus bir de namlu ağzı rampası fişeği namluya tam yerleştirmiyorsa yada milimlik fişek oturma sorunu yapıyorsa ( büyük bir sorun) olabilirmiş.
bende de k11, sfx mete ( özel harekat için olan model) canik tp9 sf var hangisi en iyisi dersen k11 i tek geçerim.
Teşekkür ederim. Tekrar fabrıkayla iletişime girdim. Tüfeği alıcı ödemeli göndermemi söylediler. Tekrar gönderdim. Yine aynı şekilde gelecek olursa, dediklerinizi kontrol edeceğim. Eğer fabrika sorunu çözemeden gönderirse kesinlikle özel bir ustaya ihtiyacım olacak. Fforumda yeniyim. Forumdan, tamir tadilat işiyle uğraşan varsa bilgi verirseniz sevinirim
mustafa emrah kalay ve ali tekin var.
geçmiş olsun bu tür sorunların genel çözümü şu şekilde yapılır.
1. moderatörsüz deneyin.
2. namlu ceketi varsa sökün deneyin.
3. şarjörsüz, tekli yükleme ile deneyin.
4.pelleti ağırlaştırın ve 200 barda scubaya bağlı deneyin.
5.pellet iticiyi kontrol edin pelleti merkezli itmiyorsa pellet kafa sıyırır
6. bunların hepsini aynı anda deneyin daha da çözüm bulamazsanız namlu da sorun oldğunu düşünebilirsiniz.
ayrıca hatsanda stabilite sorunu vardır. 250 bar bastığınız da valf açılmayacaktır tüfeğiniz sandığınızın aksine güçsüz atacaktır.
170-210 bar arası deneyin.
daha da çözüm bulamazsanız özelden yazın haberleşelim
benim kullandığım fiyat performans ürünü olan yongheng gen 2 var. onu öneririm
Bu linklerde ki kompressörler ile scuba tüpleri neden dolduramıyoruz, bilgim olmadığı için sormaktayım.
Tüp doldurmaya uygun üretilmemis hocam. Gücü yetmiyor. Isınıyor
Bu linkteki kompresörler sadece tüfekleri doldurabilir. Bizim bahsettiklerimiz scuba tüpleri dolduruyor. Linkteki kompresörler bozulmaya çok yatkın kullanırken dikkat edin. Çok ısınırsa sıkıntı çıkarıyor
aslında bütün tüfeklerde geçerli tek şey ses üstü hıza pelleti çıkarmaktır. buda aşırı zor ve tehlikeli olabilir. size cok basit bir yöntem söyleyeceğim.
dizelleme yöntemi. kırmali tüfeklere pelleti yükledikten sonra pelletin arkasına azıcık vazelin sürün pelleti ses üstü hıza çıkaracaktır ama keçe ve pistonun ömrünü azaltabilir.
Merhabalar konuyu hortlatmış olacağım fakat çok bilgim olmadığı için sormak istiyorum, Hatsan Hercules 666 modelini satın alacağım, firma emniyet kaydını yapıp fatura ile göndereceğiz diyor, onun haricinde benim herhangi bir yere kayıt yapmam veya üye olmam gerekiyor mu, aracımın bagajına atıp istediğim yere götürebiliyor muyum?
Merhabalar. Firma gerekeni yapacaktır. Sizin sadece faturayı yaniniz da gezdirmeniz lazim
abi seni sahalarda görmek istiyoruz ![]()
Teşekkür ederim ilanı yayınladım ancak resim ekleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Buyurun buradan ulaşabilirsiniz
Merhaba
İlan vermek istiyorum ancak hangi alandan veriliyor bilmediğim için yardımcı olabilir misiniz
Satış ilanları, oradan hangi bölüme ilan vermek istiyorsanız girin yukarı da yeni konu yazıyor. Oraya basıp ilani oluşturun
shock engin abinin solidi diye biliyorum. özelden bilgilerini size atıyorum.
bu işin nirvanası JSB pelletlerdir. ama solid kullanayım derseniz aşkın abinin solidleri ve engin abinin solidleri var.
shock engin abinin üretimleri diye biliyorum. çok fazla çeşitlilik bulamasanız da yerli üretimler gayet tatmin edicidir
Basit olarak yapabileceğiniz şekilde; portları genişletmek, ağır bir çekiç, sert bir yay takmayla başlayabilirsiniz
500 cc tüpü 300 bar doldurunca tek tetikte 45 bar yiyor.
özel valfi piyasada bulamazsınız. kimse böyle şeyleri yapıp satmaz.