Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
şişeye lütfen takılmayın :)) temsili bir resimdir. daha önce ev arkadasımında sizin 2.resimdeki gibi kurmak isterken silahın moderatörünü kırmıştı.

içi aynen bu şekilde boş
[Resim Engellendi: http://p1305.hizliresim.com/19/l/n5vms.jpg] -
attığınız ö.m den anladıgım kadarıyla bu şekilde silahı kurmaya çalışıyorsunuz.
kendinize de zarar verirsiniz silaha da dikkatli olun bu tehlikeli bir silah kurma yöntemi[Resim Engellendi: http://p1305.hizliresim.com/19/l/n5vdc.jpg]
-
u acaba,kırılır mı?
Moderatörün içi boş mu yoksa çelik namlu en uca kadar devam ediyor mu?
Bu kadar güçlü bir yayı kurmak için kol açısını geniş tutmak lazım herhalde.
Moderatörden tutup denesem bir zararı olur mu acaba,kırılır mı?içi boş evet. şu şekilde kurmayı deneyin. ben mod125 i de mod125 sniperi de kullandım. sıkıntısız kurdum
[Resim Engellendi: http://j1305.hizliresim.com/19/l/n5v7s.jpg]
-
Amiiiinnn...Aramızda gençleri de görmek isteriz. Cemal artık ankaraya bekleriz...
Kader abi bakarsın tayinim Ankara olur. sizlerle devam ederim güzel Hobime.
Allah tan başka ne isterim ki

-
ne heyacanlı bir durum

başarılar herkese Allah'ım kaza bela vermesin. -
ptt kargoya gidin orada son kullanma tarihi geçmiş bir memuru gözünüze kestirin
paintball tabancası deyinBora abi bazen öldürüyosun
bizi -
yanlısım mı şaka mı ama anlamadım o tüfek sadece tek 4200 tl değil mi o dürbünde en azından bi 800-1000 tl arası ? nasıl 500 tl oluyor

evlenince anlarsın :))
-
-
silahı tanıtmış heralde İmpo bey.
-
Benim de aklıma geldi ancak bu tüfeği gerçekten 50 metre üzerinde kullanmayı düşünmüyorum. O yüzden daha büyük büyütme kullanım amacımdan dolayı gereksiz bir masraf olarak geldi bana

aynı optikten bendede var. 50-60 mt de grupman için kullandğım zaman biraz sönük kalıyor. pelletlerin yerlerni pek seçemiyorum. o yüzden renkli kağıt felan kullanıyorum. siz objelere atarsanız sorun olmaz elbette
-
Namlu ayrı tüp ayrı gövde ayrı gibi ben seçecek olsam tipinden bunu elerdim
-
Bugün biraz geç de olsa HW97K siparişimi vermiş bulunmaktayım. Cevap yazanlara değerli görüşleri için teşekkür ediyorum. Hw97'ye ek olarak Hawke HK3022 Sport HD 3-9x40 AO ve sportsmatch Dm60 siparişi verdim. Umarım beklediğim gibi bir sıkıntı olmadan kullanabilirim. Bir de ek olarak AA diabolo field 4.52 siparişi verdim. Ancak bu konuda soru işaretim var 4.51 olanı daha mı uygun olurdu acaba?

dürbün konusunda biraz acele etmişsiniz. 12-16 büyütme olsa çok daha iyi olurdu bence.
-
dikkat etmedim numaraya
şimdi yolladım -
-
Türkiyede satılan hatsan serilerinde yok sanırım. hiç denk gelmedi. epey hatsanı sıfır olarak kullandım çıkmadı hiç birinden.
-
Hyr bende çıkmadı.
-
Bence de standart halde vermesi çok zor ancak 16 graini 50metreye sıfırlanmış ve 120 metrede 1 metre aşağı vuruyorsa sence kaçla atmış olabilir

en fazla olsun 700-720 arasıdır bence. 810mt/sn atan mod125 imle 50mtye sıfırlıyken 100mt de 1 karış düşmeyle isabet sağlıyordum
-
-
bunu hesaplamak imkansız. chrono lazım.