Selamlar ben o şekilde yaklaşık 9 ay kullandım. Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok tak kullan şeklinde çalışıyor.
CemalBozan adlı kullanıcının mesajları
-
-
Merhabalar Mehmet Kaya moderatörumuzun Instagram sayfası. Detaylı incelemeler ve görsellerle desteklenen bilgiler vardır herkesi bekliyoruz.
https://instagram.com/havalisi…eorik?igshid=a7bwqeuk8lwi
#Havalisilahlarteorik#
-
Lütfen Fotoğraf vs fiyat belirtelim
-
Merhaba yağlama şeklinizde bir problem yok.namlu içini ve girişini sıvı yağlar ile yaglamayin.
Namlu icine tel sokmayın. Bunun için sağlam misina kullanın.
Telle namluya zarar verme olasılığınız var fakat bir kere yaparak kalıntı bırakmaz siniz
O gördükleriniz pellet kalıntıları. Kaliteli pellet kullanarak kalıntıları en aza indirebilirsiniz.
-
Yıllardır bu işi yapan hatsan su vida konusunu bir cozmedi. Hatsanin hangi vidasina el atsam elimde kalırdı.
-
o-ring asinmasindan kaçırıyor olmalı. Elinizden bu tür işler geliyorsa yapabilirsiniz. Servis en iyi çözüm aslında
-
Adana'da Mustafa Emrah kalay var. Yapar mı bilmiyorum ama bu işler elinden geliyor. Facebook tan iletişime geçebilirsiniz
-
Bu şekil de bir moderatör üretildi. 25 inde bayilerde olacakmış
-
Fiyat belirtelim
-
Aradığınız yada sattiginiz ilanlarınızla işiniz bitince lütfen başlıklarını satılmıştır, alınmıştır şeklinde değiştirelim
İlanlarin geçerlilik tarihi 1 yıldır. Zamanı geçmiş ilanlari sileceğim.
-
Eger tufegimi bütün olarak Siirt'ten İzmir'e yollarsam tufegin bakımını yapıp yanında da bol oring yollayacaklarini biliyorum. Benim içimi acıtan şey şudur. Ben bu tüfek için oring ararken internette yabancı bir ülkenin adını hatırlayamadığım bir sitesinde bu parcayi bulabilirken neden kendi ülkemde bulamıyorum.bustelik bu tüfek Türkiye'de üretiliyor. Bu sorun hem imalatçı için eziyet hemde bizim için. Bu ürünün her türlü parçası eğer yasal ise piyasada bol bol olmalıdır. Ben bu kadarını hakettigimi düşünüyorum.
O-ring bulmak çok basittir internetten almaya yada fabrikadan istemeye gerek yok.sadece o-ring satan yerler var. Sanayi de klimacilarda çokça var. Oto tamircilerinde ve enjektör bakımı yapan pompacilarda istemediğiniz Kadar bulabilirsiniz. Bende doğunun en ücra ve en küçük ilinde görev yapıyorum. Ben burada buluyorsam Siirt'te de vardır.
-
Muratrex
reximex firmasının yetkili kişisidir.
forumu yakından takip ederek eksikleri birinci ağızdan dinleyecektir.
Hayırlı olsun. -
fabrika yenilenmeye gitmiş bence tabancalarınızı fabrikaya gönderip yenilenmiş parçalarla değişimini yaptırın.
-
Tufek benim değildi. Bir abimize almıştık. Ben de 6!-7 ay kullandım memnun kaldım
-
-
Merhabalar,
Tufek ve mesafe ölçer hariç almak istesek ne kadar olur acaba?
Merhabalar öncelikl tüfeğin satılması. Sonrasında diğer parçalar satılabilir
-
hepsi aksu avdan alınma faturalı garantili
6.8 lt çelik tüp scoot marka tertemiz
3x18.50 vectör optik
mesafe ölçer 600mt
dolum aparatı.
moderatör.
3 kutu jsb pellet
reximex throne 5.5
parça satışı yoktur.
bütün parçalar eksiksizdir.
istediğim fiyat 4.500 tl
şuan için cok vaktim olmadıgından detaylı foto atamıyorum. -
teşekkürler hocam ben de bunu alacağım https://www.909teknoloji.com/urun/hawke-vantage-sf-6-24x44-%c2%bd-mil-dot-1-inc-tufek-durbunu-14162/
bu siteyi hiç duydunuz mu en uygunu burası
Hayır bu siteyi hiç duymadım.
-
o fiyata alınabilecek güzel dürbünlerin başını çeken marka hawkedir.
-
Merhabalar pro modellerinin solaklara uygun olanını görmedim. bende solağım ve cok hoşuma gittiği halde alamadıgım bir tüfektir.
sorun etmez alırsanız da kundak ayarlamasını fabrika yapabilir diye düşünüyorum.
tüfeği arkadaşımda gördüm ve kullandım. solaklar için rahatsız edici bir kundağa sahip oldugunu söyleyebilirim fakat isabeti cok güzeldi.
solidi de pelleti de cok başarılı şekilde atıyordu ve modifiyeye cok uygun bir yapısı var.
AksuAv size yardımcı olacaktır. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.