Cemal Bozan adlı kullanıcının mesajları

    Öncelikle hoşgeldiniz. müsait bir zaman da tek tek ilgileneceğim.

    Bu olayda haklı olabilirsin fakat benim bu konuyla alakası olmayan bir sıkıntım oldu sizin bazı üyelere güvenilir üye eklemeniz yüzünden bende güvendim ismi lazım değil takas yoluyla elime bozuk ürün geldi ve malum üye beni mağdur etti

    Evet buyrun buraya yazın. Konularımızi herkes görüyor, haklı haksız topluca karar verelim.

    Teşekkür ediyorum. 🙏O dönemde kullandığım mail hesabımın parolasını hatırlamıyorum malesef. Gene de eski kullanıcı adım ile kullandığım mail hesabıma girmek zorunda kalmadan yeni mail hesabımı ekleme imkanımız olursa eğer, çok güzel olur.

    Özelden bana eski kullanıcı adınız ve hesabınızı verin. Bir inceleme yapıp size dönüş yapayim

    Herkese merhabalar,

    Ben Serkan İnanduğçar. 50 yaşındayım, Antalya'da yaşıyorum, emekli TSK personeliyim.

    Uzun bir aradan sonra yeniden foruma katıldım. Eski üyelik bilgilerime ulaşamadığım için yeni hesapla giriş yaptım.

    2012-2014 yıllarında Ankara'da yaşarken, havalı tabanca ve tüfek hobimi devam ettirdiğim o dönemde etkin olarak kullandığım bu forum ortamında birçok değerli arkadaş edindim, bolca bilgi paylaşımı yaptım, ve pazar bölümünde birçok alım-satım yaparak farklı havalıları tecrübe etme imkanı bulmuştum.

    Herkese iyi forumlar diliyorum arkadaşlar... 👍

    merhaba tekrardan hoşgeldiniz.

    eski hesabınızın e postasını hatırlıyorsanız yardımcı olabilirim

    İftira atmak ne kadar kolaymış tüfeği satın aldığını iddia eden şahıs önce ıspatlamalı eğer ıspatlamazsa üyeliği ifşa edilmeli ve engellenmeli .

    Şahsen ben ismini bilmek isterim sonuçta burada ürün alıyoruz satıyoruz birde böyle şeylerle uğraşmayalım

    ispatlayamadı bir haftadır tık yok.

    enayi aradı, bulamadı.

    Cemal bunlar yeni türedi kardeşim farklı mecralarda da işbaşındalar.Bu haysiyetsizlerin amacı nedir bilmiyorum ama zayıf noktadan hipnoz yöntemli ikna kurmaya çalışıyorlar Allah ıslah etsin ne diyeyim..Fazla kafana takma sal gitsin organize işler bunlar..

    Çok haklısın abi ben saldım da arkadaş beni mahkemeye verip parasını alacakmış. Bende sabırla ve ısrarla bekliyorum.

    Cemal bozandan başka birini bulamamış herhalde iftira atacak .Hepimizin bildiği gibi Cemal kardeşimiz Çok şerefli ve kutsal bir görevdedir.forumda herhalde en güvenilir kişi Cemal bozan kardeşimizdir

    Estağfurullah abi eksik olma sağ olasın

    Bu arada Cemal. Bana geçen yolladığın FX Impact M3 de kral namlu çıktı. Ayrıca kullanılan regulator FX marka değil. Belli ki bu tüfekle oynamışsın. Şahin K. adına 5 ay önce yolladığım TL ödemeyi bana Dolar olarak geri iade etmeni istiyorum. Bende kargo bilgileri de var. Gerci burada başka bir ad var ama senin yolladığına eminim. Çünkü kargo bana Kars dan geldi.


    :)) Yersen...

    Koşulsuz kabulüm. 😎

    Tüfeğin namlusu değişik çıkmış . Tüfekle oynanmış diye bana dönüş yaptı. Bana anlattığı tüfek nova rg, benim sattığım süper nova kargonun da Benden geldiğine çok emin. Bugün kargonun fotosunu atacakmis. Parayı kime yolladığıni, şahsın numarasını da vermiyor.

    Ayrıca kargonun ona anakara dışından yollandigini söylüyor. Ben iki yıldır Ankara'da yaşıyorum. Çok garip değişik bir şey.

    Pompalar o basınçlara çıkacaktır. Ama kralın yeni nesil pompasını öneririm kullanması çok daha basit ve kolay basılıyor.

    Daha önce hiç pompa ile pcp doldurmadiysaniz bu dolum işi sizi uzebilir. Çok mesekkatli ve yorucudur

    Gerçekten çok saçmaymış şimdi şöyle bir durum oluyor birileri ürün alırken bir başkasını aracı koyaraktan fiyatı uygun tutacağını düşünüyor ve bu şekilde garip alışverişler yapabiliyor acaba Bu da onlardan biri mi diyeceğim Ama senin sattığın kişi başka ve hala memnun olduğunu söylüyor gerçekten garip

    Biri benim adımı kullanıp bir şeyler mi sattı diyorum artık.
    o kadar kendinden emin ki...

    Herkese iyi geceler.
    başıma gelen çok saçma ve üzücü bir olayı buradan paylaşmak istiyorum.

    yaklaşık 3 ay önce ilana koyduğum nova star tüfeğimi buradan paylaşmıştım bir kişi talip olmuştu (izmir) ve pazarlıkta anlaşamayıp satıştan vazgeçmiştik sonrasında forumdan @ibrhmzkn01 .aracılığı ile ersin yılmaz(adana) adında bir arkadaşıma sattım. satmadan önce fotoğrafları gerekli bilgilerini paylaştım ve silah gitti aradan 3 ay falan geçti.

    işin garip yanı burada başlıyor.

    ilk pazarlık ettiğimiz arkadaş beni bu gece arayıp silahın dediğim gibi çıkmadığını benim yalancı olduğumu söyleyip başladı bana saymaya. olayı anlamaya çalışırken gerekli soruları sordum ki benim silahı sattığım arkadaş değil ilk pazarlık ettiğimiz arkadaş bu.

    Allahtan ki telefonumda 2018 den beri herşeyi tutarım ve pc ye yedeklerim. baktım yazışmalar falan duruyor. tüfeği sattığım arkadaşı aradım ben o tüfeği antalya da biriyle takas ettim , takas ettiğim arkadaş çok memnun hiç bir sorun yok dedi. olayı anlattım oda şaşırdı.


    sonra pazarlık ettiğimiz arkadaştan ona bu tüfeği benim sattığıma dair kargoyu fotosu bana para gönderilen ıban dekontu istedim. benimle hiç alakası olmayan bir fatura bana atıp bunu bana sen sattın işte dedi.

    Bende hala satışın faturası, kargonun numaraları ve dekontları duruyor.


    10 dk önce telefonla konuştuk ve hala benim ona tüfeği sattığım da ısrarlı.


    buradan herkesin huzurunda da ben delikanlı sözü vererek eğer ben sana o tüfeği sattıysam 2 tüfek parasını vereceğimi söylüyorum.

    oda delikanlıyım, bende sana 1 tüfek parası vereceğim dedi.


    kendisi bu forumda halen kendi savunmasını yapacaktır.




    ....