DEDEKORKUT adlı kullanıcının mesajları

    Çok değerli arkadaşlar,


    bazı arkadaşlar ve adminler siyasete kaymasın diye arada uyarılarda bulunuyorlar.Eyvallah bu sitenin amacı siyaset değil.
    Ancak din ve siyaseti bir kenara bırakalım ülkemizin coğrafi konumu Milletimizin tarihi,İnsanlık ve vicdan bu olaylara kayıtsız kalmamızı engelliyor.


    Ortalama 100 yıl önce Gazzenin durumundaydık dedem at pisliklerinden darı tanesi topluyorduk diye anlatırdı.Hamdolsun ülkemizin şimdiki hali ortada.ALLAH CC ceddimizden razı olsun.Onlar şehit olduğu için biz yaşıyoruz.


    Allah CC o günleri Milletimize tekrar yaşatmasın.Ancak olaki öyle bir imtahana tabi tutulursak ordumuz dağıtılırsa Millet olarak her ne kadar silah kullanmayı bilsekte gençleri eğitmek'' KANARYA SEVENLER DERNEĞİNDEN'' önce bu sitenin üyelerine ve ustalarına düşecek.


    Valla bu adam gece gece uçmuş diyebilirsiniz ama Srebnenitsa sırp katliami 1995 dünyanın gözü önünde oldu.


    Adminlerden rica ediyorum bu silinecek bir konu değil.Aksine beynimize kazınıcak bir konu.Unutmayalım arkadaşlar büyük israilin vaadedilmiş topraklarında bizimde ceddimizin kan dökerek kazandığı bugünkü sınırlarımız içindeki vilayetler var.Bilmem anlatabildimmi.

    Hocam Cuma'ya gitmeyen düzgün adam sayılmıyor mu?Bu nasıl bir kriter.Ayrıca başımızdakilere en azından şahsım adına kızmaya hakkım var çünkü ben oyumu onlara vermedim.


    Estağfirullah öyle şey demek ne benim nede kimsenin haddi değildir.Benim demek istediğim Cuma namazının tamamlanması için en azından son sünnetide kılmak icap eder.4 rekatlık namaz 4 -5 dakika sürer.Her işimizi yarım olduğu gibi haftada birgün kılınan namazı bile yarım yapıyoruz onu demek istemiştim.


    İşte facete görüyoruz şu markalı ürünleri almayalım diye paylaşımlar var.Bakın hepside kendi alanında kaliteli markalar insanlar hem paylaşıyor hemde yav bunlara alternatif aynı kalitede yerli ürün yok diye şikayet ediyorlar.


    Tekrar ediyorum kimsenin müslümanlığını ölçmek ne benim haddim nede kimsenin haddi değil anlatmak istediğim A dan Z ye her işimiz yarım, düzgün ve doğru değil yanlış anlama olduysa herkesten özür dilerim.


    Zaten paylaştığım hadis-i şerifinde anlamı o.

    Valla arkadaşlar önce kendimizi düzeltmemiz lazım.Bu mübarek ramazan ayında cumaya gelenlerin sayısı baya arttı.Allah CC hepsinden razı olsun.Ancak aynı arkadaşlar farz biter bitmez adeta kaçarcasına camiden çıkıp gittiler.


    Başımızdakilerede kızmaya gerek yok onlarıda biz seçtik.Aynı diğer müslüman ülkelerin başındakiler gibi.


    كما تكونوا يُوَلَّى عليكم “Nasıl olursanız, öyle idare edilirsiniz.” HZ. MUHAMMED SAV.