11 Temmuz 2010 Başbağlar bağrımı 33 yerinden yaralar buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 09:00-09:30 Sancaktepe Yenidoğan'da buluşulacak. Konvoyla Pendik Kurnaköy'de özel bir noktaya gidilecek. Kurnaköy'e yakın arkadaşlar kendileride Kurnaköy mekvine gelebilirler. Araçsız arkadaşlar araçlı arkadaşlarla görüşüp, özel noktalardan alınabilirler. Atış için gerekli ekipmanlar: tabure, yere serilebilecek kampet, şilte; isteğe bağlı hedef vs. Atışa geç gelecek arkadaşlara telefonla lojistik destek verilecektir. Buluşmada isteğe bağlı yiyecek içecek getirilebilir. Çay-kahve vs.. tarafımızdan karşılanacaktır. Cuma akşama kadar katılım sürecektir.(Mevcut sayısı çıkarabilmek için) Buluşma 15:00'e kadar sürecektir. Saygılarımla Osman YILDIRIM


    Not : Bu buluşma Başbağlar'da şehid edilen kardeşlerimize ithaf olunur. Ruhlarına el-fatiha


    41° 0'49.60"K
    29°14'45.14"E
    Pazar Sabah saat 9:00'da bu mevkide buluşacağız. Buradan birlikte alana gideceğiz.


    [Resim Engellendi: http://img155.imageshack.us/img155/1308/yenidoanbuluma.jpg]


    İstanbul'da ki tüm arkadaşları bekliyoruz. Meydanı boş bırakmaya gelmez.

  • Sayın forum kullanıcıları ve yöneticiler Akıncılar Takımı üyesi olarak hepinize sormak istiyorum. Buluşma ismiyle ilgili ters gördüğünüz bir durum varmı.

    Hatsan AT-P2 m;s,S
    Magnum Research Desert Eagle ;#taban^l
    Daisy Powerline 5501
    Crosman 1077

  • bence yok.eskiden yaşanmış kötü bir olayı hatırlatıyor.ama bu saatten sonra bu baslık altında olumsuz yorumlar yapılırsa ben bu işte art niyet ararım.kacgündür yayınlanmıs ve kimse birşey dememiş.bundan sonra denileceğinide sanmıyorum.