mod 95 ve dürbün?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bu gün itibariyle forumdaki gurkan_oztas abinini bedelsiz bana yolladığı powerline 3-9x32 dürbünü mod 95 in üzerinde çift parça ayakla yerleştirdim acaba bunu bu şekilde kullanmak akıllıca olur mu dampa alcak durumum şu an yok. dürbünde biraz problem var zoom 5 i geçince bulanıklaşiyor bu içinin dağıldığan işaretmidir acaba?

    HATSAN MOD 95 SAS :thumbup:

  • Tek parça ayakla Pazar günü Powerline 3-9x32'lik dürbünüm 2'ye ayrıldı.Yaklaşık 150 atış yaptıktan sonra :)

    Hatsan Escort MP Shotgun


    Kral Puncher Breaker

  • arkadaşım bende de var mod 95 ve alırken yanında reddot verdiler açıkçası pek işe yaramıyo ;( acaba nasıl bi dürbün almalıyım ?

  • merhaba arkadaşlar. bende mod 95 var tüfek hoşuma gidiyor ancak dürbünüm yok ve pekte işe yaramıyor. dürbün almak istiyorum çokta bütçe ayıramam öğrenciyim nasıl bişey almalıyım ? :him:s yanıtlarsanız sevinirim.

  • arkadaşlar oncelıkle herkese meraba bendede hatsan mod 95 sas var tufekden cok memnunum 50-60 mt ye kaar soda şişelerini paramparça ediyor dürbün ise 3-9*32 optima cok pahalı bişey degıl dıgerlerıne gore 60 tl civarında bana tufegı alırken hediye verdıler bence sızde ayı durbunden alın ayrıca 95 de hıc sapma yok sılahı alalı 2 ay oldu sadece 2 sefer ayar verdım durbunee oda dampa ayak olmadan

    Hatsan Mod 95 Sas 3-9-32 optima Dürbün

  • 3-9x32 optima işinizi görecektir. Hatsan mod 125 te dampa ile kullanıyorum sıkıntı yok.

    I. Nesil Webley Patriot .22 cal. Tüfek - Hawke Sport HD IR 3-9x40 AO Dürbün
    Daisy Powerline 617x .177 cal. Tabanca
    Optima 3-12x44 AOE Dürbün

  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce alp hala kullandığım MOD 95 e bugün ozaman yanında gelen 3*7 20 optimayı çift parça ayakla stopersiz falan direk taktım yarım yamalak sıfırladım.2 gündür kullanıyorum.
    Yinede memnunum 50 metreden 1,5 litre su şişesini indiriyor..zaten bu dürbünler 30 liralık dürbünler nolcakki...

    Hatsan MOD 95 SAS * Optima 3-7x20(takmayı beceremedim.)


    HAVALI SİLAHLARLA AVLANMAK YASAKTIR!!!


    AKHİSAR/MANİSA/TURKIYE