STEYR LG 110 HP HUNTING .22

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Alıntı

    RaptorX tarafından
    Taylan eline sağlık, bence de regülatöre dokunma, böyle iyi olmuş. LG alırsam modifiye için sana göndereceğim


    Regülatör'e hayatta dokunmam.Bu yaptığım çok basit ve geri dönüşü olan bir şey olduğu için cesaret edebildim.İyi netice alamasaydım orjinal yay nasıl olsa elimdeydi.Sırada getirttiğim air stripper'ı denemek kaldı.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • Regülatör ayarına da girince işler biraz karışıyor, ciddi efor sarfederek en optimum ayarı bulmak gerekiyor. Bence 16 grain pellet için 850-900 fps civarında bir ayar ideal, fakat bu yay tansiyonu regülatörünüze az mı çok mu gelir bilemiyorum. En güzeli ayarı mevcut olan regülatör basıncına göre optimize etmek.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Alıntı

    TheNightHawk tarafından
    Regülatör ayarına da girince işler biraz karışıyor, ciddi efor sarfederek en optimum ayarı bulmak gerekiyor. Bence 16 grain pellet için 850-900 fps civarında bir ayar ideal, fakat bu yay tansiyonu regülatörünüze az mı çok mu gelir bilemiyorum. En güzeli ayarı mevcut olan regülatör basıncına göre optimize etmek.


    Çok doğru.Regulator basıncı ile oynanması halinde farklı yay kombinasyonlarıda denemek gerek ki bu oldukça zahmetli ve regülatörle oynamak bence çok riskli.Yay değişimi ve yay tansiyonu ayarı silahta sadece dipçiği sökerek yapılabiliyor.Oysaki regülatör ayarı için silahı dağıtmak gerek.Benim amacımda regülatörün fabrika ayarında olabildiğince verimli çalışmasıydı.

    FİLİNTALAR GRUBU