AA s410 60 fpe enerji...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • tüfeğim daha yeni hatta biliyorum ki Tr de ki en yeni AA en son ben aldım çünkü :) şaka bir yana şu an tam anlamı ile düşünmüyorum ama ilerde tüfeğimi 950 fps de 30 grain pellet atabilmesi için nasıl bir işlem yapılmalı.Transfer portu genişletilmeli mi? Namlu değişmelimi?ya da bunlar yapılmadan en fazla ne yapılabilinir.birde en önemli ayrıntı 60 fpe ye çıkıldığı zaman güç ayarının iptal edilmemesi mümkünmu?bu şekilde max da 60 fpe güç olurken en düşük güçte 16 gr 800 fps ya da daha az bir hıza ayarlanabilirmi?

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • 60 fpe gucune namlu degıstırmeden transfer portu degıstırmeden 6 atıs falan yapar herhalde ama yınede guc ayar dugmesı ıptal olması gerekıyo buguce mantıklı bır modıfıyeyle ulaşmak ımkansız gıbı tupu 300 bar kullanım basınclı tuple degıstırılırse belkı olabılır oda astarını gecer namlu degısıklıgıde cok hassas iş ve getirecegı guc te 60 cm namluda 50fps degermı degmezmı kararı vermek zor 50 fbs gucte 16 gr ile 30 gr de guc artısı 10 yada 20 fbs olur bence namlu degısıklıgı transfer poru modu en az 1mılyar masraf olur bunları yapınca tupude degıstırmek bence sart madem modluyoz yıne aynı tupun 250 bar yada 300 bar kullanım basınclı ıle degıstırmek cok daha hos olur hacım olarak buyutursenız airarms olmaktan cıkar zaten bence tıpsiz olur butun bunlarıda yaptıgınızda tufegınızın orjınallıgı gıder o yuzden ya condor yada daystate cok daha mantıklı daystate ile en az 20 atıs stabıl 250 bar ıle doldurulursa condor da 250 barla 15 atıs stabıl
    benım fıkrım bu yonde

    airarms s410 FP raptor mp8 reticle 6-24x50
    green laser 300 lumen flashlight


    B RH +

  • Ben yazımdaki soru da 'bu hali ile 60 fp olur mu?' diye sormadım ama yinede yorumlarınız için teşekkürler.O hadde gelmeyeceğini biliyorum ama en iyi ne olabilir diye soruyorum.
    Ayrıca benim bildiğim kadarı ile 60 cm namlu modifiyesi ortalama %10 civarı başka hiç bir işleme gerek kalmadan hızı artırıyor.
    Transfer portunu genişletmek para tutacak birşey değil onu biliyorum.60 cm 5.52 mm lw namlu ise takılması ile ortalama 450 tl ye mal oluyor.Bunları biliyorum.ama güç ayarı bozulmadan max ne yapılır onu merak ediyorum.Ayrıca siz sanırım AA S410 TWIN IcE modelini görmediniz.Bence çift tüp hiçte kötü durmamış.
    Diğer bahsettiğiniz markaların biri si kesinlikle benim gözümde o para etmez ondan dolayı değerlendirmem diğeri ise belki iyi olabilir ama benim bütçemi aşar..

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • benım tanıdıgım degerlı bır abımde s 410 var adam bırazda ılgılı bu modlama ıle flan ne yabdı tam olarak bılmıyorum ama tufegı su anda 60 fpe gorunuste bır degısıklık yok ızın verırıse resımlerı ceker forma atarım.

    HATSAN aT44
    Hatsan mod 55
    AİR Arms s 510 extra fac
    DAYSTATE AIR Ranger
    Webley VENOM sidelever (eva billizard s 10)

  • forumda tyılmaz arkadaşımız condor ile uzak mesafeden dolu solist pelet ile başarılı atışlar ve grup denemeleri yapıyor, ben şarjörlüsü çıkarsa bir condor 5.5 almak isterim