Acaba yaymı kırdım :(

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ben 2 gün önce bir cfx royal 4.5 aldım. bu akşam evde kurduğum poligonumda :) denemeler yaparken dürbünün sıfırlamasını tam ayarlamıştım ki ( hatta 11m den TS-10 peleti bir kutunun üstüne dik koyup 2 kez vurmayı başardım) son atışta silahtan paldır küldür bir ses geldi ve dürbün ışık ayarı yapılan tertibat fırladı gitti. Sanki benim poze ile atış yapmış gibi hissettim ve acayip geri tepti. Şimdi kuruyorum tüfeği ve daha önce gücünü denediğim sabuna atıyorum, aynı sonuçlar elde ediyorum ancak banamı öyle geliyor bilmiyrum ama sanki daha yumşak kuruluyor silah. Kundağı söktüm ve alttan yay göründü. Kundak sökükken kurma kolunu ileri geri yaptım yayda bir bozukluk görünmedi bariz şekilde. Ne oldu anlamadım o anda. Sanki ateşli silah patladı. Arkadaş yan odadan geldi napıyon sen diye. Acaba kırılma görünmeyen bir yerde olmuş olabilirmi diye merak ediyorum. Yarın 10 günlüğüne bir yere gitmem gerekiyor. Dönene kadar çatlarım meraktan ama yapacak birşey yok. Silahı koyacam bi kenara gelince bakıcam artık.

  • nerde tırak orda bırak ;kihhik,;kihhik, ihtiyar abinin dediği gibi "dumanı düzgün çıkıyorsa elleme moku çıkar"
    yeterli kontrolü yapmışsın + güç te problem yok ozaman meselede yok x;.z o sarsıntı büyük ihtimal güçlü bir dizel oluştu takma kafana keyifli atışlar.

  • O zaman olan dürbüne oldu :) Onuda artık döndüğümde aldığım yere götürürüm. Orada teknik serviside vardı, ben takamadım çünkü fırlayan parçayı :) Silahı 1 saattir elime almıyordum, yazıyı yazdıktan sonra deneme yaptım az önce. Kurulma sertliği normal geldi bu sefer. Gerçi yay kırılsa da fark etmez, o kadar sorun olmaz ama yeni heves olunca insanın canını sıkıyor.

  • Sıkma canını abi, Termopl İlker abininde dediği gibi güçte düşüş yoksa sorun yok diyebiliriz.


    Mustafa abimin bana dediği bir sözü hatırladım "Silah söktükçe güzelleşir". :) Gerçektende öyle, artık silahım olduğunda sökmeden duramıyorum, sökmezsem hep birşeyler eksik gibi geliyor. :)

  • buna benzer şey banada olmuştu geçen yıl kullandığım saçmayı söylüyeyim ( örnek marka ) nasıl olduysa namluyu kapatırken saçma yerinden bişekilde çımış araya sıkışmış sonrasında tetiğe bastığımda bammmm diye bir ses oluştu.

  • Sıkma canını abi, Termopl İlker abininde dediği gibi güçte düşüş yoksa sorun yok diyebiliriz.


    Mustafa abimin bana dediği bir sözü hatırladım "Silah söktükçe güzelleşir". :) Gerçektende öyle, artık silahım olduğunda sökmeden duramıyorum, sökmezsem hep birşeyler eksik gibi geliyor. :)

    +1 katılıyorum silah söktükçe güzelleşiyor :D

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • yav kardeşim sendemi bizim cebrail usta gibi saçmaları (kuru fasulyeye ekmek banıyor gibi banıp)tüfeğe koydun sacmanın içine biriken yağ transfer deliğinden pistona gitmiş gibi inşallah yayına birşey olmamiştır ilker abime katılıyorum tüfek dizellemiş
    artık bende fix olur bu laf dizelletene aynısını diyip duruyorum, iki tane keklik gibi yayımız gidince nakadar yüreğim yanmış demekki!hala unutamadım oy anam oy oy yürecimin yağı eridiydi ;#^+.