Smk B2'den Gamo Viper Skeet Olur Mu?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İlk önce herkese merhaba.Bugun öğlen gamo viper skeet tüfekleri ilgimi çekti iyice araştırdım hoşuma gitti ama fiyatı acık tuzlu geldi ;( akşamda aklıma smk b2'den yada benim hatsan mod33 den skeet tüfeği yapabilirmiyim :him:s dedim.Tüfeği sadece skeet olarak kullancam yani ayrı bi aparata gerek yok.Acaba namlunun ağzını genişletip ve derinleştirip skeet mermisine göre ayarlayabilirmiyim :him:s Bunu evdeki matkaplarla yada tornacıda yaptırabilirmiyim :him:s gibi sorular oluştu.Siz üstadlarda bana tavsiyede bulunmanızı istiyorum.Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler. ;grin;

  • o silahın skeet menzili 8-10m arasında diye hatırlıyorum . ayrıca mermileri de pahalıydı. tabii istenirse bu işten anlayan biri tarafından uydurulabilir ama gerçekten gerekli mi diye düşünmek lazım.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Ben sadece eğlence için yapıcam mermilerin 25 tanesi 9 TL bunları yeniden kuş sıkısıyla doldurup kullanılabiliyor yani 1 kutu alıp doldurup kullanabilirim. +;tuftabV#

  • İmkansız değil, ama çok uğraştırır, sonucun da tatmin edici olacağını sanmıyorum. Namlu işlemi için tornacıda epeyce uğraşacaksınız, maliyeti çok yüksek olur. B2 çok güçsüz bi silah, o mermilerle plağı kırması çok zor. Gez arpacık sistemini de değiştireceksiniz. :him:s Bence silah ve üzerine yapacağınız işlemler; Gamo' nun fiyatını bulur.

  • Smk b2 değilde mod33 e yapılabilir yada 2. el bi tüfeğe o kadarda zor olacağını sanmam matkaplada olabilir bence ama matkabi iyi kullanmak lazım mermiye göre yuva açmak zor gibi ;box;x uğraşmak gerek.Gez arpacık sistemini o şekildede kullanılabilir.