AİR ARMS S410 SL XTRA 177 CAL için pellet seçimi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar daha yeni AA s410 SL xtra aldım ve ben kıbrısta yaşadığım için sadece 177 cal. (4,5mm) alabiliyoruz. Bu silah için pellet tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

  • jsp pellet airarmsların sevdıgı pellet

    airarms s410 FP raptor mp8 reticle 6-24x50
    green laser 300 lumen flashlight


    B RH +

  • jsp pellet airarmsların sevdıgı pellet

    Teşekkür ederim bide kaç grain ve hangi modeli oldugunu söyleyebilirmisin ben bugüne kadar (buda cok uzun bir süre değil ama) sadece AA Diablo kullandım satıcının tavsiyesi üzerine . Yüksen Grain li saçmalar tüfeğe zarar verirmi.

  • Alıntı

    Teşekkür ederim bide kaç grain ve hangi modeli oldugunu söyleyebilirmisin ben bugüne kadar (buda cok uzun bir süre değil ama) sadece AA Diablo kullandım satıcının tavsiyesi üzerine . Yüksen Grain li saçmalar tüfeğe zarar verirmi


    Tüfeğiniz hayırlı olsun. 4,5 mm JSB nin en ağırını kullanabilirsiniz. Sanırım 10,34 grain olması lazım. Herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

    Hobiye ara verdim ;avci;;avci;