Koleksiyonum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ti Lite Ti lite :)


    Evet canım evet, o dediğinden... Yitirmezsek bulduk Allaha şükür 8o


    Millet deliye biz akıllıya hasretiz yahu... g;$i


    Sevgiler,


    Not: İyi yolculuklar dilerim, su gibi git gel inşallah...

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • Tüm değerli dostlara selam,



    Öncelikle Sn Sarp Kılıç'a cevap vermiş olayım. Efendim videoyu seyrettim. Gerçekten ilginç ilk defa böyle kırılan bir bıçak gördüm. Daha ilginci ağaçlara vururken kırılması yanlış görmediysem eğer. AUS-8 çelik çok bıçak gördümböyle kırılanı ilk defa gördüm. Yalan olmasın ben bıçağımı alıpta böyle bir uygulama yapmadım. Kullanmadan yaptığım incelemelerde ultra sağlam gözüküyor. Zaten çakının emniyet sisteminde falan bir kırılma meydana gelmiyor. Çelik kırılıyor. Burada modeli değilde AUS-8 çeliği sorgulamak lazım galiba. Veya her ne kadar çok kaliteli bir marka da olsa acaba üretimde mi bir sorun oldu?


    Ama sonnuç olarak şunu söyleyebilirim bıçağı alıp inceleme şansınız olursa kırılacağına ihtimal vermezsiniz.




    Size de yeni bıçaklarınız hayırlı uğurlu olsun. Opinelleride severim ama Bora lardan pek haz etmiyorum ( kötü bir anım varda)




    Saygılar,

  • ya arkadaşlar ben bu aralar nazi gençlik kamasına takmış durumdayım, bulabilirmiyiz acaba. Geçenlerde gg da bir adet vardı satılmış :(

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Sayın 1905sss.Meydan Av'ı aradığımda garanti kapsamında ürün değişikliği ya da garantiye girme durumuna göre(kullanımdan kaynaklanan durumlar sanıyorum) belli bir para karşılığı bir kaç ürün değiştirdiklerini söylediler.Tabi bu ürünler farklı modeller ya da markalar da olabilir.


    İnşallah böyle bir değişikliğe gerek duymayız bir gün...


    Aşağıda KATANA belgeseli linki ekliyorum.O kılıçlar bile çok hassas sıcaklıklarda üretiliyorlar.Üretimle ilgili olabilir kırılma.Ben de zayıf olduğunu düşünmüyorum o kadar.Bu arada cold steel 2011 modellerinin içinde espadaların G-10 saplı ucuz bir serisi var.Eskileri kadar güzel değiller belki ama ulaşılabilir ve göreceli olarak daha kullanılabilir keskiler :)


    http://dealerscorner.coldsteel.com/New/Default.aspx


    http://www.belgesell.com/samuray-kilici-katana.html


    saygılar...