yeni dürbünler gelmiş...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İşte konusunu bilmeyen satıcılara tipik bir örnek: iki lafla malı tanıtıp satmaya çalışıyor... Profesyonel hiçbir detay yok.

    S&W 686-6

  • Dürbünlerin satıldığı asıl site sanatçı haticenin! sitesi www.depodabul.com ...gittigidiyora giriş yapmışlar...


    Gittigidiyorda bushnell 5-15*50 dürbün için 2 ayrı link mevcut birinde 418 ytl birinde 1.256 ytl fiyat var sanırım bir hata yapılmış geçmişte bu tür hataların tüketici lehine avantaj olduğunu gördüm,yani fiyat da sizin için uygunsa alın,vermek zorunda kalabiliyorlar...

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • Arkadaşlar bildiğim kadarı ile Bushnell dürbünün genel markası; ancak bu markanın tip tip dürbünü var. Aynı teknik verilere sahip 2 tip (model) arasında bayağı bir fiyat farkı olabilir. Örneğin Elite 4200 ile Banner arasında veya Trophy ile Legend arasında dünya kadar fiyat farkı olabiliyor.
    Ayrıca Bushnell'in kendi sitesinde özellikle havalı silahlar için tavsiye edilen tipler (modeller) de belirtilmiş. Her ne kadar Dampa ayak kullanımı tepme-itme sorununu gideriyorsa da bu ayağın tedariki bazen zor olabiliyor.
    Dürbün alırken çeşitli parametrelerine çok dikkat etmek gerek: sadece büyütme oranı ve mercek çapına bakarak dürbüne karar vermek hata olur. Siparişi alırsınız, bir de bakarsınız ki gövde çapı sizin ayaklara uymuyor. Veya dürbün uzak mesafelere paralaks ayarlı. Veya göz uzaklığı (eye relief) çok uzun. Vesaire vesaire.

    S&W 686-6