hatsandan yeni pcp

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Özür dilerim başka konuya cevap yazmıştım buraya geldi, silemediğim için birşeyler de ben söyleyim bari,
    Değişen bir şey yok bence, evirip çevirip aynı şeyi sürüyorlar ortaya, tahminen valf açma süresini uzatıp hızı arttırma, biraz da makyaj . 1 gr. saçma atan tüfeğin 4 kg. olması zaten başlıbaşına saçma.. Niye şöyle ceylan gibi ince, zarif bir pcp yapamıyorlar anlamış değilim. Taklit zihniyetiyle nereye kadar..


    Olayı karıştırdık galiba, yaşlılık işte,
    asıl yazdığım havalıların güç ve çap artışı şikayetine katımaktı:



    Ben de katılıyorum, düşündüklerimi aynen dile getirmişsiniz. Bu güç ve çapı abartma olayı mutlaka vahim sonuçlara yol açacak ve havalı tüfek platformuna çok zarar verecektir. Umarım 4.5 mm ve 175 m/sn sınırlaması getirmezler. (aslında 4.5 mm sınırlaması bence uygun)

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen metinu ().

  • Ben seviyeli ve bilincli kullanicilarin eline tank versen dahi herhangi bir kisitlamaya gerek olmadigini dusunuyorum yazilan sorunlardan bir tanesi dikkatimi cekti "Paslanma" Paslanma en kaliteli tufek bile olsa bakim yapilmamasindan kaynaklanir ve gayet normal bir durumdur siz tufeginize bakim yapin ondan sonra paslanmadigini gorursunuz her sorunda da ureticiyi top a tutmamak lazim hatsan bence ulkemizin gururu ve mukemmel bir ivmelenme ile gelismekte eminim sorunlara cozumler bulucaklardir ama hatsan firmasinin bukadar hizli bir sekilde geliserek bugunku durumlara gelmesi gercekten cok guzel bu unutulmamali ve sitenin turkce olan kismi da neredeyse bitmek uzere..

    FİLİNTALAR GRUBU
    Daystate Airwolf MCT Tactical .22
    [size=12] [font='Arial, Helvetica, sans-serif'][b]Hawke Sidewinder30 6-24x56 IR SR PRO