Tek kurşun atış turnuvası (16-17 Nisan Antalya/kemer)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • [Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/28ces08.jpg]
    Antalya/Kemer'de bulunan yivsiz tüfek poligununda 16-17 Nisan tarihlerinde tek kurşun atış turnuvası düzenlenecek. 1. ve. 2. olan yarışmacılara tüfek, 3. ve 4. olan yarışmacılara da çeşitli hediyeler verilecek.
    Katılım ücreti 20 TL, finale kalanlar bir 20 TL daha ödeyecek. Aqua marka tek kurşun kullanılacak ve kurşunlar poligondan tedarik edilecek. Herkes kendi tüfeğiyle (tüfek tipi farketmez ama poligonun kurşunu kullanılacağı için 12 gauge olmak zorunda) yarışmaya katılacak. 35 yada 40 metreden sabit hedefe atış yapılacak. Hareketli hedef atışı yok. Katılımın yüksek olması halinde 3.'ye de tüfek hediye edilecek.
    ilgilenenlere duyurulur.

  • Herkez kendi tüfeğiyle katılacak derken tam olarak anlamadım. Ateşli veya havalı fark etmiyor mu? Dürbünlü, dürbünsüz veya destekli, desteksiz. Biraz açarsanız sevinirim ...

  • 12 gauge kısmını atlamışım. Ateşli silahlar kullanılacak anladığım kadarıyla. Uzun zamandır Vursan ı elime almamıştım açıkcası babadan yadigar olduğu içinde pek ateşliden anlamıyorum. Ama talim yapma imkanım olursa bende katılmak isterim ...