Diana 350 ye LW namlu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Diana 350 magnum tüfeğe www.gunspares.co.uk da satılan namlulardan takılırmı acaba? Bu namlular sadece pcp ye mi uygundur yağni namlu kurarken zamanla eğilirmi? Bu namlularla tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.


    Namludan kırma pistonlularda o namlular olmaz, 5,5 kalibrede en kalını 14mm, oysa 16mm den aşağı olmamalı aksi halde eğilir, ayrıca yaylı bir silah için (ürettiği enerji anlamında) diana namlusu son derece iyidir, bence böyle bir maceraya kalkışmayın, (daha önce Diana 350 magnuma BSA Dövme namlu takmış biri olarak tavsiyem)

  • Namludan kırma pistonlularda o namlular olmaz, 5,5 kalibrede en kalını 14mm, oysa 16mm den aşağı olmamalı aksi halde eğilir, ayrıca yaylı bir silah için (ürettiği enerji anlamında) diana namlusu son derece iyidir, bence böyle bir maceraya kalkışmayın, (daha önce Diana 350 magnuma BSA Dövme namlu takmış biri olarak tavsiyem)


    Link de 16mm çaplı .22 namlular var. bunlarda mı olmaz;
    http://www.gunspares.co.uk/shopdisplayproducts.asp?id=24913&cat=%2E22+%285%2E5mm%29

    • Official Post

    Link de 16mm çaplı .22 namlular var. bunlarda mı olmaz;
    http://www.gunspares.co.uk/shopdisplaypr…2+%285%2E5mm%29


    Uzun zamandır girmemiştim oraya, ya farketmedim yada yeni girdi stoklarına, 16mm tabiki olur ama 350 magnum için değermi? nakliyesiyle nereden bakarsan 300 TL ? esli namluyu blok dibinden kesip, tornada bloğun içini boşaltmalısın, oldukça hassas iş çıkarmalısın, asit karartma için blok üzerindeki kilit misketini vs.. sökmelisin vs.....