falcon sarjor ve pellet sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selamlar , benim falcon kullanicilarina bir sorum olucak . Bazen bolt action kolu takiliyor , sarjoru cikardigimda , merminin ezilmis oldugunu goruyorum , bu siralar cok yapmaya basladi , ozellikle gecen gun JSB Exact Jumbo 18 grain Heavy pelletlerla bu sorunu cok yasadim , airarms in 18 graininde yapmadi , fakat bugun ayni sorunu bu kez airarmsla yasadim , benim fikrim bu sarjor 5.52 leri pek sevmiyor , sanirim biraz bol geliyor ve eziliyor pelletler , sizce sorun ne olabilir ?

  • Yapılacak en iyi şey şarjör üzerinde ki o ring i bir boy küçüğü ile değiştirin tüm sorunların çözüldüğünü göreceksiniz.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • hocam sanırım tüfeği senden almıştım. şimdi aynı sorunu ben yaşıyorum. merminin ucu şarjörden dışarı çıkıyor, eziliyor, bolt kolu kapanmıyor, çok zor hallediyorum valla. neden böyle yapıyor?

    Falcon Prairie Bull Barrel Lighthunter - Walnut - .22 thumbup.png
    Crossman C11

  • benim at 44 de aynı sorun vardı mermiyi sürmüyor takılıyordu zorlayıncada oringi yırtıyordu servise gönderdim tırnakların değiştiğini yazmışlar tabi at 44 le onun arasında ne kadar fark var bilemem ama sorun galiba şarjörü döndüren tırnaklardan olabilir şarjörü takınca tam oturamıyor kol şarjörün kenarına geliyor o yüzden de mermiyi namluya süremiyor diye düşünüyorum

  • İndexli şarjörlerde ,şarjörü doldurduktan sonra , şarjör altındaki tırnağa bir kaç defa basarak şarjörün çalışıp çalışmadığını görmeniz faydalı olur. Togay Bey'in dediği gibi o-ring'den olabilir, küçük bir ihtimal de şarjör içindeki yayda problem olabilir. Mekanik işlerden anlamıyorsanız şarjörü kurcalamayın ve bir bilene gönderin. Eğer var ise de bir adet yedek şarjör edinmeniz iyi olabilir

    FX Gladiator
    Diana Mod 48
    Daystate AirWolf MCT FAC 40 fpe, bazen 27fpe
    "Verba volante,Scripta manent"