Mod 135 piston çıkarımı...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kadir abi takmasak olmaz mı?şimdi tüfeği topladım, atış yaptım, her şey yolunda.ilerde bir sorun çıkartır mı acaba?pek bişey olacağını düşünmüyorum ama, sonuçta namluda kilitleme olduğu için bi tehlike oluşturmaz diye düşünüyorum.yanlış mıyım?


    bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim.dampa ayak kullanmama rağmen baktım dürbün bulanık, birşey görünmüyor.hadi dedim bizim dürbün katili ilk cinayetini işledi.aldım dürbünü tamamen dağıttım.1 saatten fazla dürbünle uğraştım.sonunda topladım ama zoom özelliği gitti.herhalde zoom en üst seviyedeyken zoom mandalını en alt seviyede olduğu yerde taktım zoomu arttırınca bozuluyor görüntü..


    sonuçta dürbün(içindeki gaz gitmesine rağmen) çalışıyor.zoom ayarı gitti bir de artı kılın üst tarafı koptu ama 3 koldan hala nişan vazifesi görüyor..yavv ne tüfekmiş bu.

  • hatsan ın dürbünlerinde gaz yok bildiğim kadarı ile,gaz dolabilen dürbünlerin orta göbeğinde minik tapası var


    paralax tekerinin arasında gözüküyor,


    [Resim Engellendi: http://img7.imageshack.us/img7/6867/0401280x768.jpg]


    Uploaded with ImageShack.us



    dürbün zoom tekerinin küçük vidasını tam merkezli bir şekilde dibe salamadığın gözüküyor, anlatımına göre,


    o ince pullara gelince,onlar namluyu kırararken daha merkezli denge yi sağlıyor,kurum aşamasında,merkezi göbekteki mini minnacık boşluğu da o pul kapatıyor,

  • abi yapışkan bir etiket vardı üstünde "nitrojen gaz deliği" diye.kopardım baktım bir civata var.sanırım ordan dolduruluyor gaz.ama ilk başta var mıydı gaz bilemiyecem.


    zoom konusunda ise haklısın, taktıktan sonra farkettim o tekerin civatasını zoom kapalı pozisyonda sıkarken dürbünün zoomu son kademedeymiş.sonradan da açmaya üşendim tekrar.


    pullara gelince valla tekrar o stresi yaşayasım yok.belki nalburdan düzgün bir pul alır onu takmaya çalışırım.çünkü kendi pulu iyice içine doğru göçmüş, deliğe denk getirsem bile geçirirken çıkıyor.o tüfeğin arası da esnemiyor o yüzden yamuk pul takılmıcak.merkezi göbekteki mini boşluk derken onu tam anlayamadım.

  • o pul dan nalburcular da bulamazsın,hatsana özel pul,pulsuz takdığına göre çok minikde olsa ara boşluk var,o pulda o boşluğu alıyor,hava transfer deliği le pellet yükleme haznesini,tam karşı göbekli denk gelmesini sağlıyor,

  • bulamazsak artık ya özel bir tane yaptırmaya çalışacağız ya da elimzdekini düzeltmeye çalışacağız.olmadı hatsandan isteriz pul, yanında başka şeyler öyle ediniriz ama dediğim gibi tekrardan tüfeği sökmeyi hiç canım istemiyor.

  • güzel sorular, güzel cevaplar ve faydalı bilgiler olmuş.emeği gene herkese teşekkürler.