95 sas 25 mt

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 25 mt crosman hunter pellet ve üzerinde sabit tutmayı beceremediğim dürbün ile yapıldı.8 atış.

    mod95 sas+optima red dot


    huğlu poze


    huğlu tek

  • gayet başarılı bence.aynı seti bende yeni aldım daha grup deneme fırsatım olmadı.inşallah haftaya denemek nasip olacak.

    mod 95 sas 5.5 + 3-9x32 optima

  • Teşekkür ederim fakat seti nasıl yaptınız bilemiyorum ama mutlaka dampa almalısınız ben malitetten kaçtım,tek parça ayak aldım yapmadığım şey kalmadı dürbün 20 atışta bir yaklaşık 1 cm geri kayıyor,grup çalışmasını çok olumsuz etkiliyor.

    mod95 sas+optima red dot


    huğlu poze


    huğlu tek

  • jsb pellet ve daha çok konsantrasyon la 25 hatta 10 kuruşluk grupmanlar çok yakın . birde grupmanı 5 atışta sınırlarsanız daha iyi olur . insan 3 atış yapıp 3 ü de güzel grup oluşturunca 4ü 5i atmaya korkuyor bozulacak diye siz 8 tane atmışsınız ;şrofls;.

    bsa side wheel focus 8x32-44
    özel yapım 36 ga tek kırma
    whalter falcon hunter edition(tasko3x9)
    crosman 2240
    daisy powerline 5170(red laser)
    ekol s 66 saten
    delta bolt action 36 ga
    safir t 14 yeni versiyon

  • sende reddot varmış.ben 3*9*32 optima dürbün aldım.ama hemen takmıyacam.şu an için gez,arpacık kullanıp biraz yayın yumuşamasını bekleyip tabiki dampayla takıcam.ama en az dürbünsüz 1000 atış yapmayı planlıyorum.

    mod 95 sas 5.5 + 3-9x32 optima

  • Bende atışları 9 büyütmeli bir dürbünle yaptım,optima red dot ile 10 mt fazlası atış yapılmıyor desem yeri var.Fakat yaklaşık 2 bin atış yapmışımdır,hala katır gibi tepiyor,en son anladığım bu tüfek çok isabetli ama zaptetmek çok zor, onun için hassas atış yapmak,grup yapmak neredeyse imkansız.Nasipse tx200 ile aşacağız bu sorunları :))

    mod95 sas+optima red dot


    huğlu poze


    huğlu tek

  • benimde aklım onda .çok yakışıklı bir yaylı ama gücü bunun kadar yok.hassaslık çok üst seviyede tabiki kalitede.ama ben büyük ihtimal bundan sonraki maceramda pcp ye geçicem gibi gözüküyor.

    mod 95 sas 5.5 + 3-9x32 optima