Allah rahmet eylesin Osman abi, yakınlarına Allah sabır versin. Elbette ki hakkım helal olsun.
23.07.2011 Sabah Erken Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Allah Rahmet eylesin , mekanı cennet olsun
-
allah rahmet eylesin. başınız sağolsun
-
Çok üzüldüm, Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun.
-
Osman abi başınız sağolsun.
-
allah sabır versin mekanı cennet olsun daha çok genç allah kimseyi böyle zor hastalıklara düşürmesin
-
Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.
-
Merhabalar
Bende buluşmalara katılmak istiyorum
Bir de atış yapmak için alan sıkıntım var ,bugun bayide konuşurken PaintSing Mühye köyünü tavsiye etti bir arkadaş,buluşmalar orada oluyomuş sanırım
Burası herkese açık bir alan mı ücret isteniyomu ,buluşma olmadıgında ben tek başıma gitsem tüfegimi hedeflerimi kursam biraz atış yapsam bir sorun olurmu biraz bilgi verirseniz sevinirim
-
Yer Oran Şehrinin alt kısmındaki Mühye Köyündeki Paintball sahasının hnemen yanıaki 50 metrelik boş alan. Giderseniz bir kaç tane masa ve sandalye göreceksiniz. Formdan takip ederseniz her cumartesi bazan da hem cumartesi hem pazar buluşmlarımız oluyor. İstediğiniz zaman katılabilirsiniz tabiki. Tek başınıza gidip atış yapabilirsiniz. Ücret felan yok. Yalnız orda çp kovası felan var, atış sonrası atacaklarınızı oraya atabilirsiniz. Bir de cam şişe vb. kırmaz ve çevreyi kiri bırakmazsanız memnun oluruz. Tanışmak ve görüşmek üzere.
-
Cevap için çok teşekkürler
AnkaraTeam çok aktif bu çok güzel , yana yana atış yapacak yer arayıp saçma saçma yerlere gidiyodum
Yer evimede yakın ,öğrendigim çok iyi oldu böyle biyer bulmuşum kirletirmiyim ,umarım haftasonu buluşmalarında da tanışma fırsatımız olur çok teşekkürler -