pallet itici modifiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • [Resim Engellendi: http://img24.imageshack.us/img24/183/yjgf.png]


    Arkadaşlar webley rider tüfeğimi 60cm 4,5mm olarak modifiye etmek için namlu satın aldım fakat tüfeğim orj 5,5mm olduğu için pallet iticiyi değiştirmem gerekiyo bunu yapmışken tüfeğimi boltaction a cevirmek hemde transfer deliğinden pallet arkasına giden havayı daha akıcı hale getirmek istiyorum aklımda iki farklı fikir var ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

  • sayın onur bey,


    ben üstteki bolt kolu modifiyesini trercih ederim. zira alttakin de basınç tutarsız olabilir. fakat diğerinde pellete eşit dağılım söz konusu. daha iyi olacağı konusunda hemfikirim.


    saygılar...

    Amat victoria curam

  • Bence fabrikasyon ölçüleri ve şekli kullanmanızı tavsiye ederim.pimi zayıflatmak zaman içerisinde kırılmaya neden olabilir.

    A Takımı Üyesi

  • kırılması çokda önemli değil aslında maksat işe yarasın zaten 3 kuruşluk tüfek 5 kuruşluk modifiye masrafı yapıyoruz ama zevk alıyorum önemli olan da bu yorumunuz için teşekkürler en uzun ömürlü olan standart şekliyle kullanmak tabiki ama rahat durmuyo deli gönlüm