Çok ince artıkıllı dürbün

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Artıkılı '' fine crosshair'' olan mildotsuz incelmeyen kalınlaşmayan sadece + şeklinde artıkılı olan bir dürbün arıyorum, artıkılın inceliği çok önemli....
    [Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/110816/4hw7l9hc.jpg]


    arkadasımm bende bu dürbünden kullanıyorum ve cok iyi işler cıkarttım istedigini anladıysam artıkılı ince olsun istiyorsun bugün dürbünümü kurcalarken a klıma geldin ve biraz oynadım sanırım istedigini buldum:)dürbün tüfege takılıyken optima yazan yeri sola dogru cevir mekanizme vida sayesinde kendini geri itecek ve artıkılın kücüldügünü hatta inceldigini göreceksin ve nasıl istiyorsan o noktaya kadar cevir işte sana aorta yollu saglam ince artıkıllı dürbün hemde zoomlu :)yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hadi iyi forumlar kazasız belasız isabetli atışlar bilgi paylamsımına devam ... :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: