webley lonbow 4.5 mm yorumlarınızı bekliyorum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bu üst resimdeki tüfeği ve webley royal tüfeği inceleme fırsatım oldu YÜCE RABBİM ertesisi günü de görmeyi nasip eylerse gördüklerimi sizler ile paylaşmak istiyorum.malum geç oldu

  • longbovun hızı ben fazla bılıodum ama 250 ms ise 4.5mm de 50 metrede şişe kıramaz dıe duşunuıorum zıra hızında bıde duşme olacak 1 kutu pelletyen sonra 230 ms dıelım bu da yetrsız ama yayı kalınlaştırlırsa 60 metrede kıra bılır. bunada 4.5mm de 300 320 ms hız lazım.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar longbow hw97k gibi bir ft tüfeğidir kullandığım longbow gerçekten fiyatına göre çok kaliteli bir tüfek kundak harika tepme fazla değil seside okadar sert değil isabetliliğide güzel alına bilecek orta kuvvette bir tüfek ;tufey#

  • gücü biraz daha fazla olsa idi patriotun yerine bunu alırdım ama değin gibi gücü orta sınıf

  • Ben,bu sılahı ,pıyasaya cıktıgı gunden berı ıncelıyorum neredeyse.cok yaksıklı bır tufek oncelıkle.Soylenıldiği gıbı de tam bır field target tufeği.Zaten ft tufeklerının hemen hepsı bıldıgım kadarı ıle gez ve arpacıksız.Örnek olarak hw97 k ve aa tx 200 bunun en ıyı orneklerı.
    Tufek oldukca hafıf ve dengelı ,malum ft tufegı oldugu ıcınde orta hızlarda bır tufek,ama alınılabılırlıkte yanı fıyat ve performans ta bence yuksek grafık degerlerıne sahıp.Kullanılan malzeme ve işçilik gayet kalıtelı.Tomahawk ın kucuk kız kardeşi :huh:
    Saygılar ıyı atıslar.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen togay yurtsever ().