hatsan servis...teşekkürler:))

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar.bayram öncesi bir kaza sonucu mod 125 sniper tüfeğimin namlusu eğilmiş sol elimi sakatlamış idi..cuma günü hatsan izmir fabrikasıyla görüşmüş ve tüfeği evrakları ile kendilerine yollamıştım.bugün geri dönüş yaptılar.silah ellerine yeni geçmiş..incelemişler.ve namlu değişiminin sağlıklı olmayacağı kararına varıp yeni bir tüfek yollamayı uygun görmüşler:))tüfek yarın kargoya veriliyor.çok ilgililer şaşırdım doğrusu..(tüfekten çok elimle ilgilendi ler..geçmiş olsun dikkat edin vsvs) :thumbup: sonuç: beni kazandılar...geçmiş bayramınızı kutlarım...saygılar:))

    Hatsan mod 125 sniper
    optima 3.9x44e dürbün
    :rolleyes:

  • tekrar geçmiş olsun, size de iyi bayramlar.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Geçmiş olsun . Hatsan servisi ile ilgili güzel yorumlar okumak iyi oluyor gerçekten bende sırf servisi falan iyi oldugundan hatsan a yönelmiştim doğrusu :)

    Hatsan mod 99 22 cal.
    Optima 3-9x32 scope
    Yatagun Dampa



    UMUT AKKAYA.



    Ankara..

  • herkese iyi akşamlar ve geçmi,ş bayramınız kutlu olsun hatsan servis konusunda gerçekten bir numara benim walter talon um da arızalıydı gönderdim Burhan Bey gerçekten çok ilgilendi ve yeni bir tüfek gönderdiler

    hatsan mod 99 .22
    nikko stirling