UFOLAR HAKKINDA

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bu konu ile alakalı birsürü varsayımlar bahsediliyor hatta geçenlerde tv. kanalının birinde bir bekçinin çektiği uçan bir cisim ile alakalı görüntüler yayınlandı araştırmalar tartışmalar yapıldı ama somut hiçbirşey yok
    Bakalım bizler görürmüyüz göremezmiyiz ilerideki zaman çerçevesinde (teknoloji bu hızla devam ederse ) sanırım birşeyler ortaya çıkar


    Ama eğerki bu uzaylı veya ufo herneyse gerçekten varsa onlardaki Havalı Silah Teknolojilerinide Merak etmiyo değilim 8):thumbup:

  • Bu akşam biraz uçtum galiba ama bunlarda gerçek.İnanmayanlar olabilir.

    70 miydi yoksa 35 cc mi? ;atlise;

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • 70 miydi yoksa 35 cc mi? ;atlise;


    Ne 35 nede 70, alsam onları göremezdim herhalde bunları.Biraz kafiyeli gibi mi oldu ne? ;kihhik,;kihhik,;kihhik,:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

  • Güneşimiz gibi milyarlarca yıldız sistemi olan şu küçük galaksimizin ki bu boyutları kavramak mümkün değil sadece rakamlarla konuşuyoruz ,milyarlarca galaksiden oluşan yapı içinde nokta kadar(belkide o kadar bile değil) yer tuttuğunu düşünürsek,yanlız olduğumuzu düşünmek yanlış olur kanaatindeyim.

  • Dişimizin dibindeki bir mikrop bizi ne kadar tarif edebilirse ,bizde alemi öyle anlayabiliriz ancak.Anlamak için kafanızı boşuna yormayın...Nefsini bilen rabbini bilir.birşeyleri çözmek için dışarıya dönmek boş,kendimizi tanımalıyız diye düşünüyorum,bütün şartlanmalardan uzaklaşarak.Çok feylezof gördüm kendimi yaw. ;kihhik,

  • Arkadaşlar konuya ilişkin yaptığınız katkıya teşekkür ederim.
    Bu konu başlığı ile ilgili çok daha geniş bilgiyi şu http://www.siriusufo.org/tr/ sitesinde bulabilirsiniz.
    Ben bu siteyi dolaşmaktan sarhoş oldum.Umarım sizler olmazsınız. :!::thumbup::thumbup:

  • alemlerin büyüklüğüne akıl sır eremez zaten. en son dünya bile bunların arasında bacteri kadar kalıyor. bunlara göre ufolarda farkedemediğimiz alemlerden farklı boyutlarda olabilir. belki bir mikrop kadar küçük havada dolaşıyor olabilirler.yada enerji olarakta olabilirler.güzel paylaşım olmuş.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Konuyu sulandırmadan önce belirtmek isterim:
    Evrende bizden başka akıllı uygarlıkların bulunduğuna kesinlikle inanıyorum. Fakat bu uygarlıkların birbirleri ile iletişim kurabilecekleri fikri pek te yakın görünmüyor.


    Drake denklemine göre, sadece bizim galaksimizde (samanyolu) bile, bizimle iletişim kurabilecek en az 10 akıllı uygarlık bulunabilirmiş.


    http://en.wikipedia.org/wiki/Drake_equation


    Gelelim Kalahari UFO'suna. Yazının nette pek çok kopyası var. Bir tanesi şu;


    http://www.unexplainable.net/a…ublish/article_2595.shtml


    Kafama takılan sorulardan bir kaçı :


    - Cismin hızı 5764 deniz mili imiş. Yani yaklaşık 3000 metre saniye :!: . Atmosfer içinde bu hızla giden bir cisim ne kadar ısınır acaba ?


    - Dış yüzeyi pürüzsüz ve gümüş gibi parlakmış. Böyle bir cisim bir lazer topu :?: (varlığı meçhul) ile vurulabilir mi?


    - Lazer ışını, eğer yansımazsa, çarptığı yerde ısı enerjisine dönüşür. Seyrettiği hızda oluşan ısıdan etkilenmeyen ayna gibi bir cisim, lazerden ne kadar etkilenir ?


    - 3000 metre saniye hızla hareket eden 50 tonluk bir cismin kinetik enerjisi 225 mega jül kadardır. 20 metre boyunda böyle bir cismin kuma sadece 12 metre saplanması normalmidir ?


    - 225 mega jül yaklaşık 54 ton TNT nin patlama enerjisine eşit. Böyle bir enerji salımı bu kadar küçük bir krater mi açar ?


    - Bu cisim Tungsten den yapılmış olsa ( spesifik ısısı 137 j/kg), çarpma anında kinetik enerjinin ısıya dönüşmesi ile, 50 tonluk kütlenin 33.000 dereceye ısınması gerekir. Böyle bir çarpmadan bırakın içinden canlılar çıkmasını, cismin buharlaşmadan ya da en azından parçalanmadan kalması mümkün mü?


    - Galksi içi, belki de galaksiler arası yolculuk yapabilen böyle bir geminin iniş takımlarının hidrolik olması size de komik gelmiyormu ?


    - Gemiden sağ salim çıkarılan uzaylılar, çok agresif oldukları için kan ve doku örneği alınamamış. ;$.,
    Siyah ırka davranışlarını pek iyi bildiğimiz güney afrikalıların, dünya dışı bir türe bu kadar nazik davranacaklarına inanıyormusunuz ?


    Bla, bla, bla.