tuka adlı kullanıcının mesajları

    baya iyi benzetmiş arabayı :)

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    benim görüşüm her zaman yaydır. kendinden böyle bir sistemi olan hw90 kullandım en son co2 gazı ile doldurarak işi biraz halletmiştim. stabil yay bence en iyisidir. Diana yayları ya kırılır yada ilk alındığı gün gibi gevşemeden kullanırsın.

    Hatsan mod 85 in yayını ,diana yayı ile değiştirmek istiyorum. çapları konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?

    Bende bunun aynısından vardı 3 ay önce sevdiğim bir arkadaşa hediye ettim. sıfır ayarında. 1980 model. ama nankör biriymiş boşuna heba etmişim ...

    tam sekiz yıl olmuş. konuyu hortlattım ama aklıma termopol yani rahmetli geldi... eskisi kadar faal değilim ama şöyle bir baktım , tanışma fırsatımız olmayan ama her gün birbirimizi gördüğümüz ve hakkında bir değer oluşturduğumuz insanlar . hikaye gibi değilmi ? Bugün var yarın yok. bir çok ölenlerin facesi de nette kalıp gidiyor. Bu işlere değer veren biriydi ilker bey ( termopol ) . Allah rahmet eylesin diyorum. Hani bu konu nereden açıldı derseniz konuyu like eden ve yorum atanlarda gördüm.

    hpı 3 cc lik motor var bende blok yarıldı. Tamir denedik olmadı. Yenisi ali expreste 80 usd civarı burda pahalı. Nitro demek sorun demektir. Buji ve nitro yakıt oranı önemlidir. Çol hassastır. Elektirklilerde fazla sorun olmaz ama şarjı az gider. Nitro arabanız 500 m ilerde stop eder. Yanına gitmek zorunda kalırsınız. Yani çok hassas ve bakımlı ayarları denk olması gerekiyor. Benzinli olursa onlarda büyük oluyor ama en iyisi .

    tavuklara verilen bir yem çeşidinin adı da pellettir. Düzgün bir şekilde kesilen eşit büyüklükte seri üretilen mamüllere verilen genel isimdir. Yıllardır buna palet derim. Pellet ismi itici gelmiştir. Av bayimizde öyle der halen .

    benim tüfek olmasın sakın bu :) istanbula vermiştim . unuttum hangi arkadaş olduğunu . diana namlularının setleri kalındır. mermiyi tornalar . 14 graini pek geçmeyin. art arda atışlarda hızlı kurmayın .yay ısınır direnci düşer. isabet derecesi çok iyidir ancak dürbünsüz kendinizi alıştırırsanız daha iyi oluyor. normal gez ve arpacık konuşlandırması tam yerinde olduğundan gözde bulanık görme olmuyor. 50 metreden dürbünsüz her atışta soda şişelerini indiriyordu.

    Turkcelin kurumsal anlayışı (!) ve yerleştiridiği çıkmayan kazıkları neticesinde herkes bana melek gibi görünüyor .

    ayrıca tuzak olarak ta basit bir yöntemdir. kümesin çevresine yerden 4-5 cm yükseklite cubuklarla destekli ağ serin. oraya gelirse hiç şansı olmayacaktır. bu sevimli (!) hayvanı sakıın ellemeye çalışmayın ciddi ısırır.