Isabetli Atiş Ve Ayar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Havalı tüfekle 2 yıl önce dayımın hediye ettiği 5,5 optima ile tnıştım;ama bir türlü ayar tutturamadım. Tüfek çok sarsılıyordu ancak sorunun sadece tüfekten kaynaklanacağını düşünmüyorum. Daha isabetli atış yapmak için ne yapmalıyım ? Ayarı nsıl yapmalıyım?

  • sorun tüfekte kullandığın pellet te, dürbünde yada dürbün ayağının tam sıkılmamasından olabilir çok fazla sebep var yani forumu araştırırsan sorunnun cevabını bulabilirsin nasıl sıfırlayabileceğinide görebilirsin....

  • Hobidaşlarım çok çeşitli silah kullandım. Silahlarla birlikte olduğum yirmi senede pratik yanında teorik olarak da öğrenmeye çalıştım. Bir Magnum 350 ve dürbün alıp yüzlerce atış yaptıktan sonra 30 metrede ancak 20 cm içine grupman yapabiliyorum. Silahının kundak ve dipciği sabit sehpada, iki el ve omuz silahta klasik şekilde, ayrıca iki kolda sehpa üzerinde, yani silah yedi noktadan sabit şekilde atış yapıyorum. Birikimlerimden sonra sonuca ulaşamamam ciddi stres yaptı. Dürbün montajı, kundak gevşemesi, Pellet kalitesi, yiv-set temizliği, yorgun atış gibi sorun olacak nedenleri gözden geçirdim.Çare olarak her zaman 100 metrede 25 cm grupman yapabilen bir arkadaş izin verirse bir pazar günü mesafe önemli değil yanına gidip silahlarımızla atış yapmak istiyorum. İddialı olmasın 60 metrede 15-20 cm grupman yapan arkadaş da olabilir. Yardımlarınız için teşekkürler.