Hatsan mod99 & Hatsan diabolo pointed pellet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tüfek bir aylık ve 850 tane pellet atışı yaptım (hesaba dökünce çok şaşırdım, sonuç da bir aylık:D ). İnternetten, 1 adet Gamo hunter, 2 adet de Hatsan diabolo pointed pellet (toplamda 850 pellet) sipariş ettim. Forumda okuduğuma göre Gamolar istikrarsız olarak bahsedilmiş; incemehmet ten de kalitesiz değildir diye kendimi teselli ediyorum artık :D
    Hatsan ve gamo'yu şimdilik kullanmış değilim. Tüfeği ilk aldığım zaman incemehmet ile atış yapıp 22yard sıfırlamaya uğraştım fakat beceremedim; şimdi anlıyorum ki istikrarsız(bu kavramı öğrendiğim iyi oldu, dandik pellet almam bundan sonrasında) ..


    Soruma geleyim; 600 tane hatsan pellet var ve bunlarla 19mt sıfırlama yapmayı düşünüyorum fakat istikrarsız mı diye takıldı kafama.. Kullanan var mı acaba, kullanan varsa yorumlarını belirtse.. 'Sen kullanıp gör' diyen olabilir fakat bugünlerde atış yapamadığım için deneyemedim ve bu pelleti kullananlardan yorum almak istedim.


    Pelletler sanki pudra dökülmüş gibi üzerilerinde değişik bir madde var..
    Kullandığım dandik & yeni aldığım pelletler :D


    2 x 200 ince mehmet (Ücretsiz) BİTTİ
    3 x 200 Sport 3x5TL, 150 KADAR KALDI
    1 x 100 Dandik bişey (~10 tane kullanıldı) 4 TL
    2 x 300 Hatsan 2x10 TL, FULL
    1 x Gamo Hunter 8 TL, FULL



    Test kitabına atışlar yaptım ve sonuç olarak Hatsan 95. sayfada kaldı. Gamo'nun yapısından dolayı olacağını düşünüyorum 65. sayfada kaldı. Sport 95 sayfada kaldı. Tahrip bakımından(delemeyip, baskıyla yırttığı) Gamo ile hatsan aynı, sport düşük.

    Ali ihan okutkan
    Hatsan Mod 99 Limited Edition
    3-12x44 Mildot Optima
    Zoraki HP-01 Ultra 4.5mm

  • Bence gamo da hatsanda ucuz ve fiyatına göre fena olmayan pelletler.Tam ögrenci işi yani :) Crosmanıda denemenizi öneririm.Bol grupmanlı atıslar !

    Gamo Whisper-X .177 + Nikula 4*32


    Ekol Aras Magnum 9mm


    agtagtagt