21 Nisan Adana Bolgesel Atis Bulusmasi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaslar memleketim olan adanaya geldim bugun ve pazar gunu tekrar ankaraya donecegim. Cumartesi musait olan adana cevresindeki hobidaslarimla tanismak ve atis yapmk iserim. Buradan haberlesip kac kisi olursak saati belirleyelim.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • Erdinç hoşgeldin;


    Ben hafta içi Adanadayım ancak cuma akşamı Mersîn'e geçmem lazım hafta içi 17:00 den sonra uygun olursan görüşebiliriz telefon açtım ancak müsait değildin sanırım müsait olunca ara görüşelim.

    Hatsan Mod99 22.cal :love:


    BSA 8x32x44(pcp sini bekliyor :)


    cukurovateam.png

  • Abi cumartesi günü çalışıyorum işyerin den izin alabilirsem sizle tanışmak ve atış yapmak isterim saygılar...

  • Aradığını fark etmedim Serdar abi, dikkatsizliğime gelmiş kusura bakma. Burda göreve başladığın tamamen aklımdan çıkmış, seni görmeyi çok isterdim inan. Bende 3-4 günlüğüne gelince Adanaya eş dost akraba ziyareti derken vakit yetmiyor. Konu başlığını bişeler yazan olmadı diye düşündüm portal da göremeyince, yeni baktım. Salihreisim sende işyerinde sıkıntı yaşama, daha vakitlice bir zamanda tanışır, atışa mangala gideriz inşallah. Ben Pazar günü Ankaraya yola çıkacağım. İlk fırsatta görüşmek umuduyla.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB