Sanırım Aşık Oldum, Samyang Recluse .357

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kardeş ben bikaç hafta yokum yokluğumu aratmayın.Selamlar.

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

  • Rahatsız olmanıza üzüldüm ama gece karanlığında 9mm pelleti gönderip farları kırmasını beklerken o pellet nerelere gidip ne sonuçlar doğurabilir bunu da düşünmek lazım.

  • Rahatsız olmanıza üzüldüm ama gece karanlığında 9mm pelleti gönderip farları kırmasını beklerken o pellet nerelere gidip ne sonuçlar doğurabilir bunu da düşünmek lazım.


    +1


    9 mm ile o saatte atış yapmak için tüfekten pahalı bir moderatör lazım heralde ;grin;
    Weihrauch moderatörle bile bizim 5.5 ların sesi anca kesiliyor .

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • weirauch un sumatra için moderatörü var mı acaba

  • Sumatranın ucundaki diş piyasadaki moderatörlerle uyumlu değil. Sadece kendi markasının moderatörüyle uyumlu .

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • weirauch uh 6.35 için moderatör ebatlarını bilsem yaptırmak isterim. Ben bu siteden bir ağabeyimizden bir moderatör satınaldım ama isabet sorunu oldu sıfırlama ayarı yapamadım bile. Ya sumatrada yada moderatörde sorun var belki de bende vardır. ama mpoderatörle keyifli bir atış yapamadım.

  • Sumatraya kendi moderatöründen başka bir moderatör olmaz diye biliyorum. Diğer moderatörleri diş kaçırarak daktıysanız isabet sorunu ondan olmuş olabilir. İyi bir tornacıda tezgahın başında durarak normal bir moderatörün arka parçasını sumatraya göre yeniden imal ettirebilirsiniz. Hem içindeki parçalar da 5.5 mm ye göre olduğu için delikler 7 mm dir. 6.35 mermi içeriden daha az boşlukla geçeceğinden hava kesmesi daha güzel olur ,benim eski 6.35 condorda 5.5 luk moderatör kullanmıştım , 60 fpe. ile sesini çok iyi kısmıştı. Deneyebilirsiniz.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • teşekkür ederim, seste bir sorun yok yaylıdan daha sessiz ama isabet yok hem de hiç bir atış diğerini tutmuyor


    yani hep aynı sapmayı, aynı hatayı bekliyordum ama olmuyor hep farklı yerlere vuruyor, bende mi bir sorun var acaba

  • Düşük ayarda kullanırsanız belki düzelebilir. Çok hava harcayan bir tüfek olduğu için merminin ardından çıkan hava stabiliteyi bozuyor , düşük güçte daha az hava harcayacağından daha isabetli olabilir ama bu seferde iyi bir atış eğrisi tutmama ihtimali var . Taylan beyin güzel bir çalışması var bu konuyla ilgili.
    İsterseniz bir gözatın..


    Sumatra Carbin 6,35 Hız Ölçümleri
    Sumatra Carbine .25'i Dizginlemek

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Taylan abi ile dün konuşmuştuk bu konuyu buda üstüne geldi, sumatra 6.35mm olanların içindeki parçaları kendisi tornacıda 10mm olarak açtırmış kısacası 7mm olan iç parçalar sumatrada isabet sorunu yaratıyor özellikle 6.35 için konuşuyorum. Saygılar.
    Ayrıca konu ile alakalı olarak 9mm pellet gecenin karanlığında sallanırsa arabaya ve arabaya değilde bir metale açılı çarparsa ve oradan sekerse dahi ölümcül olur amman böyle bir hataya düşmeyin...

    FİLİNTALAR GRUBU
    Daystate Airwolf MCT Tactical .22
    [size=12] [font='Arial, Helvetica, sans-serif'][b]Hawke Sidewinder30 6-24x56 IR SR PRO

  • uyarıların ve bilgiler için teşekkür ederim ama kim 9 mm ile (hangimarka olursa olsun) insana isabet etmek olasılı olan bir yerlere atar ki. hatta bazen 5.5 ve hatta 4.5 bile çok tehlikeli olabiliyor. Belki bilerek isteyerek yaralamak yada öldürmek kastıyla kullanılması mümkündür yoksa böyle yanlışlık olur mu