At44 Kullananlar Yardim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • made By = tarafından üretilen demek yani made by Lw = Lw tarafından üretilmiştir demek. eğer made on behalf of Lw yazsaydı sizin dediğiniz olurdu

    Anladım, teşekkürler. O zaman Hatsan fason LW namlu yapmıyor. Direk LW den ithal ediyor demek ki.



    AA ile hatsanın kullandığı lw namluların twist değerleri farklı olabilir yani hatsanınkide lw namlu olabilir bence burdaki asıl olay artık hatsanın kendi ürettiği namluların kalitesi gittikçe iyileşmiş olması ve haybiye gidipte lw namlu için fazla para ödenmemesi zaten giriş seviyesi f/p bir ürün için fazla para harcamaya gerek yok bu tüfekleri alan kişi eğer ki zaten bu yazdıklarımdan haberdar ise bir aa bir hw ye bakar gidip hatsan almaz :)

    AA tüfeklerde ki twist 1:18 ama genelde LW namlular 1:16 oluyor diye biliyorum.


    Aslında mesela BT65 LW yi ele alırsak; namlu LW, tüp aliminyum ithal, kundakları da gayet güzel. Stabilite ise ayarlamaya veya regülatöre bakar zaten. Geriye kaldı mekanizmanın kalitesi ve işçiliği ki bunları da diğer parametreleri kadar iyi olursa bence AA ve ya HW den aşağı bir yön bulmak zor olabilir.


    İşin doğrusu, 200-300mt leri görünce heves ettim, bir BT65 ile olaya girsem mi diye düşünüyorum şu aralar. ;tacli#

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen rainstorm ().