hatsan jsb 18gr 5.52 ve 16gr 5.51 pelletlerin " r e z a l e t i "

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ben havalı tüfek konusunda işin acemisiyim ama bugün kafayı pelletlerle bozup tüfekleri sabitledim. Gamonun nerdeyse tüm çeşitleri ve jsb straton, norica ban, ince mehmet pelletler elimde mevcuttu onları denedim.


    Bugün çıkardığım sonuç tüfekler pellet seçiyor. Tabi forumda çok yazılıp çizildi bu fakat ben bu kadar abartı sonuçlar çıkacağını tahmin etmemiştim.


    AT44 te jsb straton mükemmel sonuç verdi. Diğer alternatif ise ince mehmet oldu. Gamolar inanılmaz alakasız gidiyor. Norica ban ise felaket.


    x20 supp ta aynı şekilde deneyince ise


    Gamo magnum çok iyi sonuçlar verdi. (pro olanı değil pro çok berbattı.) Norica ban ise gayet iyi.


    *******************


    O zaman bu nedir tüfeklerin yivleri yapılırken belli farklılıklar filan mı gösteriyorda sonuçlar bu şekilde çıkıyor?


    Birde diana ve airarmsın pelletlerini kullananlar varsa yorum yaparsanız sevinirim.


  • Birde diana ve airarmsın pelletlerini kullananlar varsa yorum yaparsanız sevinirim.


    Ben hiç Diana pellet kullanmadım ama şimdiye kadar kullandığım tüm yaylılarda herdaim Fx 5.52 ve AA 5.52 kullandım ve kullanmaktayım. Fx ler bitmek üzere malum piyasada bulmak zor ama AA da en az Fx kadar iyi diyebilirim. Hatsan Mod 135 de denedim, Diana Magnum 350 de denedim, Gamo Hunter 1250 de denedim. Saydığım yaylılar arasında en kötü sonuçları Diana Magnum 350 verdi. Diğerleri Fx ve AA yı seçmedi oldukca stabil atışlar yaptım. Magnum 350 neyi sever bilmiyorum ama ben onu sevmedim : )) ...

  • JSB 18.13 grain pellet piyasa da 1 numara olarak tavsiye edilen pelletti bildiğim kadarıyla ...

    Airforce SSS LW 5.5 (Modifiye) + Vector 4-14x50 + Hill + Drager 6lt + İnceMehmet Solid (23 + 25 + 30 grain) + Jsb 15,89 Grain (kısa mesafe)