Walther lever action 88gr co2 & Gamo extreme 88gr Co2

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu iki tüfekden birini kullanan varsa 88gram co2 tüp ile kaç stabil atış yaptığını yada diğer detaylar konusnda beni bilgilendirebilirmi? ;tacli#

  • 200 den az atış yapıyor, 7 gr. ile 650 fps vermişti benimki , o paraya değmeyen bir tüfek.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Bahsettiğiniz 4.5mm mi 5.5mm mi, gamo extrem mi ? 8 gram ile 350 atış - 5.5mm 210 m/s yazıyor , waltherde ise 450 atış yazılımış 5.5mm de , aslında çalışma sıstemleri çok hoşuma gitmişti pompalı tüfek tarzı ya da lever actıon , 16 graini 250 m/s ile 50 atış yapabilicek şekile ayarlanabilse çok ıyı olucaktı yahut o 88 gr co2 konan yere 250 barlık PCP tüpü koyabilseydik.

  • Waltherden bahsetmiştim onun sadece 4.5 mm si mevcut , gamo extreme de 4.5 veya 5.5 mm aynı tüple 60 atış yapıyor 10 fpe falan. (16 gr. 570 fps.) Geçen sene İlker bey diğer forumda hız değerlerini paylaşmıştı. Satış sitelerindeki ve kendi sitelerindeki rakamları stabil atış değil tüp boşalana kadar atış adedi , yoksa bir co2 tüple aynı hızda regüle 60 barda 200 atış anca. Güce göre değişir tabi , Walther 5 fpe , gamo 10 fpe. co2 de ağır bir gaz olduğu için kuru havaya göre çok daha fazla oranda hava harcar. Modifiye işlemi yapılabilir ama bu walthere belki yapılabilir gamoya ise çok gereksiz çünkü içi plastik olan bir tüfek 60 car co2 den fazlasını kaldırmaz , waltherde de durum aynı gibi iç parçalar komple aluminyum ve cp99 gibi tabancaların valflerinin büyütülmüş versyonlarını kullanıyorlar , onlar da aluminyum ve 60 bar üstüne dayanacağını zannetmiyorum. Tüm tüfeği yeniden elden geçirirseniz ancak durum farklı olur. Yeni bir prechamber , yeni bir çekiç , yeni bir yay , bunları yerlerştirince bir de zaten zayıf olan kurma kolunun bu mekanizmayı kaldırmasını ümit etmek lazım. Hiç girmeseniz daha iyi , para ve zaman kaybı.
    Saygılar.

    filinta


    dulce bellum inexpertis