mehmet.38 adlı kullanıcının mesajları

    Bulletlerde yağ olması namluda halkalı denen olaya sebebiyet verecektir , yani yiv ve setleri belli atışlar sonunda bozacaktır ... Ayrıcada pellet , bullet tarihinde görülmemiş bir olay tebrik ederim !!!! :love::love::love::love: Ayrıcada şunu belirteyim ben ince memed bulletleri beğenmek zorunda değilim , duygu ve düşüncelerimi açıkça belirttim.

    Genel olarak yapılan atış ve grupmanlara bakılınca, İnce Mehmet in, bu istisna haricinde işini gayet iyi yaptığı görülüyor.


    Benim takıldığım nokta, bu öfke dolu fanatizmin kaynağı...Sanki içerden kilitlenmiş bir dünyada yaşayan bir grup, içi öfke dolu...Kelimelerde hep bir saldırganlık...Bu genel bir agresiflik gibi de değil, bu işte bir tuhaflık var. Dikkatimi çeken asıl nokta ise yerli mallarına karşı bir öfke duygusu... Gerçekten araştırılması gereken bir durum...


    Kimseye saldırıdğım yok ince memed kaliteli bir mühimmat değil o kadar bu sadece ince memed için geçerli değil ben hayatım boyunca yerli üretim olupda doğru düzgüm olan bir cisim ile karşılaşmadım . Son sözüm '' Çarşı ince memede karşı'' :) kötü grupmanlar yapmak isteyenler alıp kullanabilir zevk meselesi... !! :)

    Zaten ince memedin yapacağı iş bu kadar olur ! incememed'in ilk kez solid üretimine geçeceklerini okuduğumda daha doğru düzgün 4.5mm pellet yapamayan firmanın solid üretiminde başarı sağlamayacağını o gün söylemiştim ve de gördümki haklıyımışım , atıcılıkdan anlamayan arkadaşlar belki bu bulletlerin iyimi kötümü olduğunu anlamayabilirler fakat kesinlikle yıllarca atıcılıkla uğraşmış kişilerin bu bullete benzeyen şeylerle işi olmayacakdır , benim bu bulletler hakkındaki yorumum '' yerli üretim facia'' bu işi yapsa yapsa sadece atıcıığın piri kemal AKTAŞ yapar.... !! :) :)

    Bende kullandım , sonuç ; 25 metrede sigara paketine atış yaparken 1 saniyede hedefe varıyordu , isabetli değildi , kaliteli değildi , ergonomik değildi , eğlenceli değildi , kullandığım en güçsüz en dandik tabancaydı. Ucuzdu pahalıydı , yerliydi , yabancıydı ayrı bir konu , konu Blow yaylı tabancanın nasıl olduğu ise !
    Özetle ; BERBATTI ! ;tacli# Anca kağıt delersiniz. ;tacli#;tacli# Paylaşım için teşekkürler.

    Arkadasim yaylida oyle bir dunya yok 100m de her attigin soda sisesini kiracak diye 8o Kaliteli bir yayli ile etkili ve isabetli mesafen ancak 50-60m olacaktir.Uzeri icin pcp bakmaya basla yoksa uzulebilirsin :thumbup:


    Diana 54 e 20 tl değerinde 20mm mercekli dürbün takmışdık sadece deneme amaçlı idi , 100 metredeki soda şişesine 5 de 5 isabet sağladığımızı görünce şaşırmışdık , keramet dürbünün çok hafif olmasından kaynaklanıyordu hafif olduğu için vibrasyondan dolayı ayarı kaçmıyordu Diana 54 de zaten isabetli bir tüfekdi ortaya harika işler çıkmışdı. 50 -60 metreler yaylı da olsa tüfefiğine ve atıcısına göre değişir ben iyi bir yaylı ile 100 metrede stabil isabetler kaydedildiğini tecrube ettim.

    mod 52 alın güç olarak aynı fakat 5000 atım sonunda ölçtuğunuzde mod 52 nin yay ömrü uzun olması sebebi ile 350 den fazla hız verir , zaten sabit namlu olması sebebi ile de 52 daha isabetli. ;tacli#

    Hayırlı olsun ,güzel günlerde kullanın. Sanırım bu IGT ler dampasız kullanılıyor.


    Bütün yaylı tüfekler gibi bu tüfekde pistonlu ,eğer ki tüfeğin pistonunu itmekde kullanılan havanın barı düşükse piston darbeside az olur böylelikle dürbüne zarar vermez fakat tüfekde güçsüz olur , eğer tüfek güçlü ise pistonu iten havanında barı yüksek olup piston darbesi güçlü olur o zamanda dampa ayak şart olur! sadece yay yerine pistonu sıkışmış hava itiyor , bir zamanlar bunların kralı olan HW 90 almıştım , güya gazramlı olduğu için yaylı tüfeklerin zafiyetini taşımaycakdı fakat kullanınca anladımki yaylı tüfek 1000 kere daha iyi ve sıkıntısız. PCP ise havalı tüfeklerde tek gerçek ! ;tacli#;tacli#;tacli#

    Uzun araştırmalar sonucunda avdoğadan aldığım Diana Mod52 spesyal üretimi "sperior" modelini aldım.Tüfek tablo gibi :) Güçlü ve cok isabetli.İlerleyen günlerde grupmanları ve genel görüşleri uazacağım.


    [Resim Engellendi: http://img543.imageshack.us/img543/545/dsc02881ie.jpg] [Resim Engellendi: http://img217.imageshack.us/img217/3408/dsc02884xs.jpg] [Resim Engellendi: http://img705.imageshack.us/img705/3940/dsc02885c.jpg]


    Yaylıların kralı DİANA 54 ve 52 dir gerisi hikaye , hayırlı olsun.

    görüntüsü bence çok kötü tasarım olarakta hatalı bence tabanca ya yarı otomatik yada evanix ar6 da olduğu gibi horoz lu olmalı tabanca ya kurma ters olmuş 8o


    Dediğin doğruda kim uraşacak ? Tasarlamışlar bir ürün , çevirip çevirip , uzatıp kısaltıp aynı ürünü sürsünler piyasaya , alana hayırlı olsun.