Hatsan Mod125 sniper sorusu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba,
    2 hafta önce kadar Hatsan mod125 sniper aldım. Üzerinde dürbünle geldi. Benim merak ettiğim acaba ucundaki moderatörü nasıl sökebilirim? Nette video aradım ama bulamadım. Ucundaki siyah kapağı çıkardım, içinden pamuklu silindirik parçayı da çıkardım. Dibinde bir somun görünüyor. Ancak moderatörün dış parçası somuna ulaşmaya engel. Nasıl bir anahtar ile o somuna ulaşırsam sökebilirim?

  • moderatörü parçaladım. Böyle bir montaj mantığı yok. Sökülmemesi için yapılmış. Neyse. Yeni, montajı kolay bir moderatör almam lazım ama nette bulamıyorum. Nereden bulabilirim?

  • niye moderatörü söktün? hem şık duruyor hem işlevsel, hemde kurmayı kolaylaştırıyor.
    namlu ucu standart dişli değil hiç bir moderatör takamazsın, hareketli namluda problem olur zaten standart diş bile olsa sürekli tokatla kur, tokatla kur böyle sert bir tüfekte bir süre sonra ne diş kalır ne moderatör.
    orjinalini hiç bozmayacaktın. sniperin orjinal moderatörü çok güzel. namluya sabit çok sağlamdır. şimdi yerine hiçbirşey takamayacak. tüfeği hatsana yollayıp aynısından taktıracaksın. hem zaman hem para kaybı yaşayacaksın durduk yere.

  • Dürbün ayarı yapabilemm için moderatörü sökmem gerekiyordu. Sinirime hakim olamadım :). Neyse artık piyasada araştırıyorum. Belki bulurum.

  • sniper ı dürbünle kullanmak zaten derttir, neden dürbünle kullanmaya çalışıyorsunuz ki? mod 125 sniper tepen bir yaylıdır,üzerinde dürbün tutman çok zordur,dampa ayak alsan 150 liradır zaten,onda bile oynayacaktır dürbün, ben dürbünsüz kullanıyorum, zaten max 50 metreden fareye,cardona atıyorum,onuda vuruyorum,bence daha uzağa ve isabetli atışlar için pcp tüfek bakın,yaylılara dünya para yatırıp üstün atışlar beklemeyin, 50 metre üstü pcp olayıdır,ona dürbünde takarsın,lazerde, tıkrı tıkırda atarsın, benim düşüncem bu yönde

  • Haklısınız aslında, yaylı bir tüfek için dürbün hayal. PCP şimdilik bekleyecek.


    Ancak İyiki uğraşmışım. Çünkü şu an kendi moderatörümü kendim tasarlıyorum. CAD çizimleri bitirdim. İstediğimde kolaylıkla sökülebilecek. Alüminyum olarak imalatına da başladım. Bakalım sonuç verimli olacak mı? Olursa resimlerini buraya koyarım :)

  • 10tl Alüminyum + 8,5TL tornacı sigarası

  • sonuç olarak bu fiyata her isteyene yaptırabilecekseniz çok sipariş alırsınız.

  • kendime zorla yaptırdım. Çalıştığım iş yerinde hatırla yaptılar. Normalde fiyat çalışsak 50TL yi bulur. Zaten istesemde yapmam çünkü torna makinasının ekseni kaçık ölmüş. Bunu zorla çıkardık makinadan.


    Dün bahçeye gidip 30 tane sıkmışımdır. Kolumda derman kalmadı. Dirseğim ağrıyor kırmaktan. En iyisi PCP bunu elden çıkarırım artık sinir oldum.

  • mod125 adamı bezdirir bende havalı silah forumlarına üye okumamış olsam mod125 alacaktım ancak forumları okuya okuya vazgeçtim orta güçte bi yaylı stoeger x20 gibi alırsanız hem kurmak çok kolay hemde aşırı tepmiyor tek parça ayakla dahi üzerinde dürbün duruyor. :thumbup:

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk