yarı otamatik av tüfeği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar 12 yıldır avlanmaktayım ve silah değişikliği yapacağım aklımdaki marka winchester sx3 ve benelli rafello elegant arasında karar veremiyorum eğer bu iki silahı deneyen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum teşekkürler şimdiden.

  • Bu tüfeklerin çalışma sistemleri bambaşka.winchester gazlı öbürü kinetik(inertia).Kinetikler daha gramaj seçici ve tepmeyi atıcıya daha çok hissettirirken biraz daha(teorik olarak)vuruş gücü olarak avantajlı gibi.Gazlı oto.ler değişik gramaj fişekleri daha başarıyla atar tepmesi baya bi azdır ama teorik olarak vuruş gücü bi miktar düşük olabilir.Ayrıca kinetiklerin bakımı sökümü daha basit olduklarından daha kolaydır.Onu dışında ikisi de kendini kanıtlamış marka başını ağrıtmaz.Birde estetik olarak hitap durumu var tabi.Ben 2 senedir aslen bi benelli modelinin aynısı olan beretta es100 kullanıyorum.yüksek gramajlı dolulardaki tepme dışında gayet iyi tüfek.İnanılmaz derece de de basit bir sistemi var(sadece 3 parça var asıl işi gören).Ayrıca ucuz 1000 euro italyan ispanyol ortak yapımı.Bi de ona bak bence.

  • dizayn benim için önemli dersen kesinlikle winchester sx3 ama yok performans dersen benelli al derim. ikiside iyi silahlar zaten.herkesin hayali bunlar.dedikleri gibi benelli kinetik sistem ve düşük gramajlarda problem yapabilir ama sx3 gazlı olduğu için takılma vs yapmaz,fişek seçmez.ama gazlılarında temizliği ve bakımı zordur haberin olsun.lakin benim tercihim hep gazlıdan yana olmuştur hep.armsan aldım ben,memnunum...saygılarımla..

  • nakoma kardeşim çok büyük bir yanılgı içindesiniz veya yanlış bilgilendirilmşsiniz. Benelli yarı otomatik tüfeklerde düşük basınçlı fişekleri çalıştırmaması söz konusu değildir. birçok tüfek onun çalışma sistemini taklit etmiştir. ama aynı kaliteyi veremeyince sorunlar yaşamışlardır. dünyada sıralamada daima ön sırada yer almış ve o istikrar ve başarısını sürdürmekte. bildiğim en düşük 24gr dan 52gr kadar sorunsuz yüzlerce fişek biranda atabilirsiniz. imkanı olan her avcı veya tüfek sever mutlaka alıp kullanmalı.

    Webley Patriot 5.5mm 1.Nesil Satılık
    Gamo Hunter 440 4.5mm Satılık
    Gamo CFX 4.5mm Satılık
    Norica Tribal Basıc 5.5mm Satılık
    Crosman 2200 5.5mm
    Crosman Repeatair co2
    Hatsan pcp pompa Satılık
    Barska Hot Magnum 3-12x40mm AO Satılık
    Gamo GE39x40RGB Satılık
    Akvaryum (Yeni) Moilyalı İthal 1.20 Sea Star Satılık

  • M.Ender kardeşim senin fikrine tabiki saygı duyarım.ben kendi düşüncemi yazdım.bizim vursanlar düşük gramajda takılma yapıyor.ha benelli nin kalitesini tartışmıyorum zaten.her avcının hayalidir benelli.ama tercih ve tarz meselesi bu iş sonuçta.dedim ya benellinin sorun yapıp yapmaması beni çokda bağlamıyor.winch sx3 hem daha şık hemda istikrarlı vede daha cazip bir fiyatı var.benim seçimim kesinlikle sx3 olur.ama kinetik otomatiklerin gazlılara göre daha verimli olduğunuda unutmamak gerek.pozelere yakın verimleri var.yalnız benim gibi takılma vs ile uğraşmak istemeyen ve verim benim için çokda mühim değil diyen avcılara gazlı kullanmalarını öneriyorum..

  • Armsan Dw 612 derim.Son silah fuarında benelliden fazla ilgi gördüğü kesin.Combosunu alırsan ömürlük bir silah olur bence.Bende en kısa zamanda bir tane alacağım ;,;-

    Huğlu 601 GA Otomatik, Çiftsan Sp. , Sarsılmaz 2000 Mega 9mm

  • +1 katılıyorum

    nakoma kardeşim çok büyük bir yanılgı içindesiniz veya yanlış bilgilendirilmşsiniz. Benelli yarı otomatik tüfeklerde düşük basınçlı fişekleri çalıştırmaması söz konusu değildir. birçok tüfek onun çalışma sistemini taklit etmiştir. ama aynı kaliteyi veremeyince sorunlar yaşamışlardır. dünyada sıralamada daima ön sırada yer almış ve o istikrar ve başarısını sürdürmekte. bildiğim en düşük 24gr dan 52gr kadar sorunsuz yüzlerce fişek biranda atabilirsiniz. imkanı olan her avcı veya tüfek sever mutlaka alıp kullanmalı.