Uzun atışlar için dürbün sıfırlama kaç metrede olmalıdır

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • dürbün sıfırlamasıyla ilgili birkaç sorum olacak sorularıma at 44 long baz alınarak cevap verilrse daha anlaşılır olur çünkü bu benim ilk havalı tüfeğim başka tüfeklerle hiç atış yapmadım.CEVAPLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER:
    -25 metrede sıfırladığım dürbünümle 120 metre ye yptığım atışlarda saçmalarım sürekli sağa 15-20 cm aşağıya 15-20 cm kayma yaptı bu benim yanlış sıfırlama yapmam la mı alakalıdır bu arada hava rüzgarsızdı yani rüzgarla alakalı değildir heralde:)


    -200 metre atışı için kaç metrede sıfılama yapılmalıdır?


    -at 44 long lw la bir soda şişesinin vurulabileceği en uzun mesafe kaç metredir?


    -AT 44 LONG VE DİĞER HAVALI TÜFEKLERE GÜNEŞİN SICAKLIĞI ZARAR VERİRMİ ? BİRDE VALF İN LASTİK YADA PLASTİK PARÇALARI VAR MIDIR?ÇÜNKÜ GEÇEN HAFTA DÜŞÜK BARDA ATIŞ YAPMAM NEDENİYLE SİLAHTA Kİ TÜM HAVA TAHLİYE OLDU BU ESNADA NAMLU VE TÜP DE GÜNEŞTEN ,AŞIRI DERECEDE ISIMIŞTI BU NEDENLE ERİME YAPMASINDAN KORKTUM.CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER ;grin;

    HERŞEY ESKİR ,ACEMİLİKTE ESKİR 8)

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen pmyo.hkn ().

  • Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.
    Lütfen Forum kurallarını okuyun

  • Aşağıya gitmesi pellet düşme yaptığından sağa sola gitmesiyse rüzgarla veya yanlış ayak montajıyla alakalı olabilir.
    Havanın bir anda tahliye olmasıyla da benim bildiğim basınç azaldıkça sıcaklıta azalır yani hava birden tahliye olmuşsa tüp soğumuştur muhtemelen.
    Tüp içinde, valfte o-ringler mevcut bunlarında asıl amacı sızdırmazlık tabi