Amerikanci Var Mi? Cj 5 Çi Var Mi? :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selamlar,
    sohbet olsun, muhabbet olsun. aramızda klasik araç sahibi olan, klasik arazi aracı sahibi olan var mıdır? var ise, bir sıkıntısı var mıdır? her türlü teknik yardım verilir :)


    saygılarımla

  • selam, bende vardı cj sattım, cok pısmanım, yok boyle bır makıne, ısmakınesı gıbı tam bır erkek aracı, sıgara yakarken serıt degıstırdıgını gorursun, dalgınlıga gelmez, tum mekanıgı hıssedersın, vıtes gecıslerındekı mekanık hıs vuruntu sakırtı hayranlık uyandırıcı, aracın bır parcası gıbı olursun, son model araclar da bu keyfı bulamıyorum, tabi kendı adıma konusayım, maddı durumum ıyı olsa v8 makınelı yapardım bır tane, aahhh ah ne paralar harcanıyor ne ıdugu belısız araclara, keyıf alıyormusun dıye soruyorum eh ıste dıyorlar araba a noktasında b noktasına goturuyor dusuncesı hasıl,
    sakın ola merak edıp surmeyın, aklınızı yersınız,yastıgı yorganı satıp almaya gıdersınız, varsa boyle dusuncesı olan once ustasını bulsun arac kolay,:)

    dıana 460 magnum