Hatsan mod 125 detaylı incelemesi "Avcıhoca"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Çok güzelde ben cesaret edemem. Yeni hatsan mod sas 125 5.5 im var.



    legolas nickli arkadaşımızın diğer bir konuda yazdığına göre



    "Şansınıza iyi bir namlusu varsa, Önce silahı söküp yay ucu ağırlığını plastik veya teflona çevirtin. Dürbün için kesinlikle dampa kullanın. Dampasız dürbünü monte edip tek atış yapmayın ve kaliteli mermi kullanın."



    Güzel bir İstanbul buluşması yapsak hem bakım hem gres uygulamaları hemde incelikleri üstadlardan öğrensek nasıl olur? Üstadlar çok mu yoğun acaba. Havalarda hazır güzelleşmişken. Ben Selimpaşadayım cuma günü heryere baktım bir sürü alan var atış yapmak için 150 civarı attım.



    Buluşma organizasyonu bekliyorum forumun önde gelenlerinden. Ben yeni olduğum ve yeni aranıza katıldığım için bana düşmez diye düşünüyorum. Ama misafirperverlikte üstüme yoktur. Güzel bir mangal yaparız evden herşeyi ayarlar getiririm kim ne isterse ne yerse alır yaparız. Saygılarımla. :thumbup:

    "ÖLÜM" Gaz PedaLına Basan Ayakta,"HAYAT" Direksiyonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Gaza Basıp Hayata TuTunMaktır[!]



    «Her kim atıcılığı öğrenir de sonra terk ederse bizden değildir.»


    Hatsan Mod 125 SaS CAMO 5.5mm + YataGun Dampa + Henkell Civata sabitleyici + Patex Yapıştırıcı + Stoper + Optima 3-9x32 Dürbün

  • hocam elinize sağlık bende kundak değiştirmeyi düşünüyodum korkudan 1 vide bile sökemiyodum silahtan :)

    Hatsan mod 95 Aramaktayımm !!!
    Ekol Viper 6'' ;kovboys;
    agt