Işık Ayar Düğmesi Yerinden Kalkıyor.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar hatsan mod 125 sniper ile üzerinde gelen optima 3-9x44E dürbün kullanıyorum fakat atış yaptıkça dürbünün ışık ayar düğmesi yukarı doğru çıkıyor farkında olmadan bayaa bir esnemiş ve çıkmış. Bu Düğmeyi tamamen sökmek ve içindeki plastiği yapıştırmak ve bir daha oynamamasını sağlamak istiyorum fakat düğmeyi yerinden çıkaramadım. Bu düğmeyi yerinden nasıl çıkarırım bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok memnun olurum. Hoşcakalın.


    [Resim Engellendi: http://f1210.hizliresim.com/12/h/dyqkk.jpg]

    Hatsan Mod 125 Sniper 5.5mm , Optima 3-9X44E


    Crosman 357 6 Inc CO2 4.5mm

  • süpersin hocam çok teşekkür ederim

    Hatsan Mod 125 Sniper 5.5mm , Optima 3-9X44E


    Crosman 357 6 Inc CO2 4.5mm

  • Alttaki parçaları iki vida tutuyor. Fakat vibrasyonla gevşedikleri için takıldıkları yuvanın pasoları hasar görmüş oluyor. Vidaları söküp gevşemeyi önleyici ilaç sürüp takmanız ve çok sıkmamanız gerekir. Çok sıkarsanız düğme çalışmıyor. ilaç sürmezseniz yaylı tüfekte kısa sürede aynı durum olacaktır.Saygılar

  • erhan abi ilaçtan kastın loktayt mı abi

  • Dediklerinizi harfiyen uygulayarak sorunumu giderdim tekrar teşekkür ederim. Ayrıca bahsettiğiniz ilaç loktayt nerelerde bulunur daha öncede bahsi geçti fakat buralarda bilmiyorlar sanırım, ne yapacağımı söyleyincede japon felan sür diyorlar :)

    Hatsan Mod 125 Sniper 5.5mm , Optima 3-9X44E


    Crosman 357 6 Inc CO2 4.5mm