PCP silah kullanımı nasıl olur vs..

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben PCP silahlara geçmeyi düşünüyorum fakat bir kaç sorum olucak
    1-Tüfeğimin tüpünün içindeki gaz bittiği zaman tekrar nasıl kullanabilirim bu tüpler için uygun pompa vs. varmı
    2-Daha geçen haftaya kadar namludan kırma tüfek kullanıyordum ve alırsam WALTHER DOMINATOR almayı düşünüyorum çünkü PCP masraflı iş olduğundan bir kere alıp bir daha tüfek değiştirmek istemiyorum acaba ekstradan bir eğitim gereklimidir
    3-Son olarak PCP nedir CO2 nedir arasındaki farklar nelerdir


    Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar saygılar..

  • tabiki yardımcı oluruz ama şunuda söyleyeyim forumu araştırırsanız bu sorduğunuz soruların cevaplarını çok rahatlıkla bulursunuz.
    1-tüfeğinizde hava bittiği zaman tüfeğin tüpüne hava doldurabilirsiniz bu iki yöntemle olur pompa ile hava basma ya da skuba tüp alıp onunla hava basma..
    2-walther dominatör ben tavsiye etmem size bildiğim kadarıyla tüpünde sorun vardı o fiyata hatsan bt65 yada evanix bakabilirsiniz forumda bi kaç tane ikinci el ilan olması lazım onlara bakabilirsiniz hem evanix hem hatsan.
    3-pcp silahlar kuru hava denilen havayla yani havada soluduğumuz oksijenle dolar co2ler adında da anlaşıldığı gibi karbondioksitle dolar pcpler co2lere göre çok çok güçlü ve isabetli silahlardır. forumu araştırmanızı öneririm.

    bir yerde kücük insanların büyük gölgeleri varsa o yerde güneş batıyordur...




    HATSAN AT44-10PA


    bushnell 6x24x50


    hatsan bt65 rb

  • teşekkürler bilgiler çok açıklayıcı oldu :thumbup: