PCP ler hangi sıcaklık limitlerine kadar verimlidir?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Malumunuz kış aylarındayız. Sıcaklık bulunduğum bölgede -10 derecelere kadar düşmekte. Bu sıcaklıklarda, açık alanda, üstüne birde rüzgar olduğunu düşünürsek PCP den ne kadar verim alabiliriz? PCP sistemleri en düşük hangi sıcaklıklara kadar verimli çalışabilir? Ya da en yüksek hangi sıcaklıklara kadar? Yazın 40 derece sıcakta araba içinde kaldığını düşünelim mesela...Merak ettiğim yüksek ve düşük ısıların PCPlere etkisi.
    Ustaların yorumlarını beklerim...

  • hakkaten bende merak ediyorum bu günlerde tüfeğimin gücü azaldı sanki

  • Kuru hava ile çalıştığı için sıcaklık arttıkça daha çok atış yapabilirsiniz çünkü hava genleştiği için basıncı arttırır ve daha az havayla aynı tübü doldurursunuz , yazın en iyi verimi alırsınız 25-30 derecelerde , kışın da belki görmüşsünüzdür paintball tüplerine kasak giydiriyorlar öyle bir uygulamaya gidebilirsiniz , 20-22 derece olması gerek fabrika verisini almak için, 0,-10 derecelerde yarı yarıya verim alırsınız , çok hava harcar.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • evet kesinlikle ısı arttıkça orantılı bir şekilde basınçta artar

    Hatsan At44 - 10 Wx L&W Long - 5.58o ;tacli#