Hatsan Mod125 th hakkında yardım !!1

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaslar,
    yaklasık 3 gun once almıs oldgum mod 125 th ıle durbunsuz attıgım atıslarda hep sola attgını gordum gezı saga svrdıgım halde yıne aynı. sonra durbun taktım sıfırlanmıs durbundu. atınca hedefe gelıor ama tfegı hedefe nısan aldıgımda durbunle, oynatmadan kus bakısı yukardan berı baktıgımda sılah saga bakıyor yanı saga nısan alıyor . bu normal bırsey mı ?

  • değil, servise yolla

    bende öle dusundum ızmırde sanrım hatsan bayı hatsandan cok urunum var havalı tfek olarak ama hıcbırı bu seklde olmadı ılk defa gnderım yapacam. cok hevesle almıstım ıns degısım yaparlar.

  • değişim olmasa bile 0 layıp gönderirler merak etme, direk yolla yarın

  • namluda sorun olabilir servise gönderirsen düzeltirler hatsanın servisi iyidir :thumbup:

    Hatsan At-44 Long LW TH. 22cal. - Tasko 4-16x50 AOE

  • değişim olmasa bile 0 layıp gönderirler merak etme, direk yolla yarın

    sıfırlanacak gıbı degıl kı durum 10 mtrede 5 cm sola atıyor alalı 4 gun oldu ne yaparsam sola atıor ılle sagına nısan almak lazım fabrıka cıkısı sorunlu oldugunu dusunuorum. aldgım ılk gun aradım kullan duzlmezse gondr dedıler bugun tkrar aradım degısım yaprz olmadı gıbı bır sonuca bagladılar. ıns degısım olur ayrıca emnıyet yerıde cok yumusak sallanıyor sag sola dgru. onerınız ıcın teskkrler.

  • hıc dusunme gönder

    hatsan mod 125 CAMO .177 (kalıbına göre dürbün arıyorduk en sonunda biz yaptık )

    İNANIYORSANIZ SATEN İŞ BİTMİŞTİR...