İngilterede yaptigim havali tufek pcp avlarimdan biri.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Evet ekipler olay yerinde:) Yaw arkadaşlar kaç kez dile getirdik dilimizde tüy bitti, bir konu başlığı hakkında sıkıntınız var ise LÜTFEN "Raporla" butonunu kullanınız. Kendi işimizi kendimiz çözme sevdasına düşersek polemik alır başını gider. Çok değil daha 10-15 gün evvel benzer bir konu başlığı yüzünden konuya mesaj yazan üyelerin bir kısmı BAN landı bir kısmı uyarı aldı, sonra tek tek soru-cevap trafiği oldu. Beni tanıyanlar az çok bilirler forum içerisinde %99 adam kayırma yapmam %1 ise mutlaka kaçırdığım atladığım birşey olmuştur onu da bana iletirseniz emin olun düzeltirim. Bildiğiniz üzere forumun tek tabancası konumundayım, sağolsun Yasin (wrangler) arkadaşımız elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor lakin yarın sabah itibari ile uzunca bir süreliğine aramızdan ayrılıyor. Elimden geldiğince forumda online olmaya özen gösteriyorum fakat iş-güç hepimizde olduğu gibi benimde vaktimi alıyor. O yüzden sizlerden ricam sıkıntı duyduğunuz konu başlıkları için "raporla" butonu kullanmanızdır.


    Havalı silahlar ile av konusuna gelirsek herzaman için ülkemizde tartışma konusu olmaya devam edecek bir durum. Kimileri "yurt dışında serbest niye bizde değil" diyecek kimi "olsun" kimi "olmasın" diyecek vs vs. Bunun konuşulması ve medeni şekilde tartışılması elbette ki önemli herkezin görüşüne saygı göstermek lazım. Ama tutupta (ülkemiz için söylüyorum) "ben yapıyorum oluyor" "sanki sen yapmıyorsun" vs tarzı yazılar ASLA müsama görmeyecektir.


    Havalı ile avın ülkemizde neden yasak olduğunu resmi olarak bilmiyorum, lakin bir canlıyı tamamen keyfi olarak hemde hiç kaçma şansı vermeden can çekiştirerek öldürmenin benim dünya görüşümde hiç ama hiç yeri yok.


    Şimdi gelelim daha evvel paylaşmış olduğum ve 6136 nickli arkadaşımızın espiri ile alıntı yaptığı video ya;


    paylaşım yapılalı 1 seneden fazla olmuş 186 kişi izlemiş TEK kişi yorum yapmamış olumlu/olumsuz. Benim vermek istediğim mesaj Ted in dürbün-mesafe ve rüzgar hesabı ama haklısınız paylaşımda bununla ilgili bir yazım yok. Burada tüm AirgunTurk ailesinden şahsım adına şayet özendirici bir durum yarattıysam ÇOK ÖZÜR DİLERİM. Yakından tanıyanlar bilir genel olarak AV'a bakış açımı ben söylemeyim:)


    Son olarak şunu söylemek isterim, paylaşım şahsım adına her ne kadar rahatsız edici olsa da forumumuzda "KARA AVCILIĞI" bölümü var ve bu bölüm "kara avcılığı ile ilgili bir bölüm ya bu bölümü kapatıcaz ya yerli değil yabancı paylaşımlar yapacağız ya hertürlü polemiği göze alıp kendimiz yapıp paylaşacağız ya da bu bölümde açılan ve bizi rahatsız eden konulara bakmayacağız ya da "raporla" yaparak ve yöneticilere bildirim yaparak demokratik olarak çoğunluk olmaya özen göstereceğiz. Saygılar