hatsan mod-125 dürbün

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,


    Ben yeni üye oldum. Bir sorum olacak..,


    Geçen yaz kendime hatsan mod-125 bir havalı tüfek aldım. Dürbün ile atış yapmayı yeğliyorum. Fakat bana satılırken verilen dürbün her 15-20 atıştan sonra dağılıyor. Tüfeğin üzerinde deforme oluyor. Nekadar sıkarsam sıkayım, atışlar sonrası kayıyor ve ayarı bozuluyor. Firmaya gittim, bana yeni bir dürbün hediye ettiler fakat yine aynı. Benim bu dürbünü bu tüfeğe güzelce monte etmem için ne yapmam lazım, yada tavsiye edeceğiniz yeni bir dürbün markası varmı??


    Herkese selamlar..

  • mod 125 çok tepen bir silah, bu silahın üzerinde dürbünün bozulmadan, ayar kaçırmadan, dağılmadan durabilmesi için dampa ayak almanız:


    veya yapmanız:
    dampa ayak


    gerekiyor. foruma hoşgeldiniz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • aynı olay yani dürbünün kayması sorunu bende de vardı , tüfekle yaptığım atış sayısı 1500 ü geçti , dürbün ayak somunları yalama oldu , dürbün stoperi yerinden fırladı bi ara , ama şimdi iyi , dürbün ayağına yeni somun uydurdum , somunun birisini sıkıp üstüne bi somun daha sıkıyorum , böylece kilitlemiş oluyorum , son çare buydu denedim ve oldu ;)

    Walter Talon Magnum 5,5 cal Envantere yeni katıldı 3-9 x 50 mm dürbünü var(ince ayarla efsanevi bir makine)[/color]
    Zoraki hp01 ultra (diyecek söz bulunmaz , hedef nerde pellet orda , yaşayan efsane , emekli olmaması dileğiyle :))
    Birde şimdi Hatsan BT 65 var çok kuvvetli , düşman başına... vurduğu yerden ses çıkar...