Kalın lehim ya da farklı bir ürün hakkında bilgi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Pelletlerin eteklerini lehimle dolduruyorum tahribat atışları için 2 gündür. İnce lehimlerle içine parça parça düşüp orantısız oluyor. En son etek bölümünü düzleştirip kapatıyorum fakat içinde orantısızlıklar minik boşluklar oluşuyor. Havya ucunu içine sokup eritmek istemiyorum pellete zarar veriyor.


    Yaşı ilerlemiş olanlar belki anımsarlar, eskiden gemilerde sağda solda seyyar satıcılar olurdu ıvır zıvır satardı. Dolma kalem kalınlığında lehim kurşun gibi birşey almıştık ve çakmakla yakınca eriyip büyük damlalar halinde akıyordu. Bu tarz bir şey var mıdır piyasada ya da çok kalın lehimler bulmak mümkün müdür ?


    En azından damlatırken komple eteği bir anda doldurur ve sonra fazlalığı traşlarım. Pellet kalıpları içinde iş görebilir böyle bir şey zira kurşunu eritip dökmesi biraz zor oluyor.


  • Sanayi de işlenmemiş malzeme satanlarda lehim ve kurşun çubuklar satılıyor. Alınca öğrendim lehimin fiyatı fena değil :)