İncememed Hollowpoint Bullet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hallow pointle uzun mesafe pek basarılı olmaz sanıyorum incememedin bulletleri biraz kısa ama Mr. Hallowpointinkiler daha uzun uzak mesafede yalpalama olayı daha az sanıyorum o yüzdende isabetli. Kostok beyin +200m videosu vardı yarma gülle ordan yola çıkarak söylüyorum. Ama denemeden bilinmez sadece bi fikir tabi :)

    Crosman 2100 .177


    Crosman 1077 .177


    Webley&Scott Special Edition .22


    Torun m210 .22

  • oda doğru hava basıncını birazdaha fazla alsın diyosunuz ama etekleri inceltmeden

    Torun 5,5 hediye edildi
    Kral safari magnum 6,35 hediye edildi
    Hatsan mod 70 quatro sas 6,35 satıldı
    Retay Troy 100x 4,5 : satıldı
    Samyang Sumatra 500 6,35 :thumbup: f;s;s
    Çatüs 36 cal 7+1 g;$i
    Çatüs 36 cal 7+1 ;tufey#

  • oda doğru hava basıncını birazdaha fazla alsın diyosunuz ama etekleri inceltmeden




    Evet işte bunu demek istemiştim. İçini boşaltmak yerine 3.5 mm matkapla yaklaşık 2.6 mm uzuluğunda bir delik açarsanız daha hafif bir dolu pelet olur eskisi gibi istikrarlı olur, ama menzili biraz daha uzar ve daha az düşme yapacağında uzak hedeflerde de isabet artar.



    g;$i


    Eee nasıl sizce de denemeye değmez mi


    8o

  • Güzel çalışma , teşekkürler. :thumbup:


    Sayg.

    AirRanger 80 (90) FAC Special Edition .25 RR Stock ;
    BKL; 6-24x50 Full Size Mill Dot Reticle;
    Webley Patriot 1. (.22);
    Zoraki Ultra HP-01(.22);
    SupremeMax 12 ga 61 cm Cantilever Optima 3-12x44 + 71 cm;
    Üzümlü Çifte 12 ga;
    Çatüs .410 ga 53 cm + 65 cm (7+1 Şarj.)x2;
    BKL Dovetail Riser&BKL ; 4-16x50 Silver;
    Ve BAR II Sırada :)


    www.emarstore.com


  • pelletin etek çap değerleri eskisine nazaran daha ufak olduğu için atış anında kendiliğinden oynamakta yani şarjör içinde stabil durmuyorlar elimizde 5 adet şarjör mevcut hepsi için aynı durum söz konusu, peletlerin 10 adetten 2-3 tanesi bu durumda olduğundan atış sırasında çok sıkıcı bir hal alıyor
    buna karşın mavi etiketli olarak satılan 25grain ince mehmetler(solid olmayan) etek çap değerleri 5.5mm için oldukça yüksek namluya girerken aşırı zorlanmakta uzun süreli kullanımda namlu oringleri kullanılmaz hale getirebilir elimdeki 3-4 kutu bir ara ara kullanıp daha da almayı düşünmüyorum firmanın pelletleri güzel fakat son ürüne daha yaklaşamadılar sanırım...


    Yapmaya çalıştığınız şey için ya solid mermiden ya da Hatsan silahını şarjör ile kullanmaktan vazgeçmeniz gerekiyor. Ben At44 Long silahımda dikkatli şekilde şarjörle kullanabildim 30 gn. 5.5 ince mehmetleri. Diğer alternatif tekli yükleme.


    Biraz önce patates denemesi yaptım normal bullet temiz bir şekilde delip geçti hollowpoint bullet resmen yumruk büyüklüğünde patatesi buharlaştırdı en büyük parçası 1 tl çapında kaldı. Bunlardan incememede üretmesi için teklif götürmek lazım tahribat için birebir.


    g;$i

  • Eline saglık Ali evde olmanın avantajları,hemen degerlendirmissin :thumbup: bu pelletin farkını gormenin enguzel yollarından biri soyle 2.5 yada daha buyuk su siselerine normal ince mehmet birde hollowla atıp farkı gormek, asırı derecede fark olacaktır cunku ben crosman ile jsb de denemistim ve devasa fark vardı hollow resmen dagıtıyor heleki yuksek hızda ceken bir kamera olursa tadından yenmez fakat gorsellik acısından vurunca patlayan hedefler de guzel olacaktır teneke kutu cola,yumurta tarzı biraz daha kuçuk ve yok olan hedefler yani ...

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen acemi ().

  • ön tarafına açtığınız delik çapı ve delik boyu , uzun yada kısa olması isabeti yada tahribatı etkiliyor mu ?

    • Official Post

    hollow point mermi yada pellette asıl güç çok önemli ali abinin yaptikları ince mehmet soidleri güçlü bir tüfekle test etmek lazım sonuç korkutucu olacaktır kesinlikle

  • Yapması biraz zor uygun alet edevat olmayınca. Dremelle uğraştım biraz baktım eşit olmuyor bıraktım. Sabit matkapla pelleti kalıba koyup delmek lazım eşit olsun diye.


  • evde yapılması tehlikeli. Hanımlardan şiddet görmek gibi bir tehlikesi var bence dikkatli olmak gerek